Warta Perusahaan

Pipa CSA Upc Pex

2018-11-15

Detail Produk

Info Dhasar

  • Model NO. 18

  • Bahan Senyawa: Pipa Komposit Plastik

  • Materi: PPR-Al-PPR

  • Instalasi lan Sambungan: Pas Pex

  • Teknologi Pipa Komposit Plastik: Lapisan Internal lan Eksternal

  • Pipa Dasar Pipa Komposit Plastik: Push

  • Bahan Lapisan Internal Pipa Komposit Plastik: Pipa Baja Lapisan Polyethylene

  • Formulir Lapisan Pipa Komposit Plastik: Lapisan Batin lan njaba

  • Model Pipa Komposit Plastik: GS-â € ”X-SP-T-EP

  • Pipe Steel Skeleton PE: Pipa

  • Nggunakake Pipa Senyawa Plastik Aluminium: Tabung Pemanas Air

  • Model Pipa Komposit Plastik Baja: GS-â € "X-SP-T-EP

  • Bahan Pipa Senyawa Plastik Aluminium: Pipa Komposit Aluminium Crosslinked

Katrangan Produk

Lapisan EVOH kanthi efektif bisa nyegah oksigen supaya ora mlebu ing sistem pipa, pipa pretocting ing sistem kanggo korosi kanthi cepet, nyegah bakteria lan pertumbuhan virologi alga ing pipa lan njamin kualitas banyu kanthi seger lan resik

Tes DIN4726

Nyedhiyakake kahanan
40oC
asor saka njaba ruangan-65% ruang njero -100%
                             
Ukuran pipa OD20mm
 
ID15mm
 

Kekandelan rata-rata lapisan EVOH
188μm
 

Standar DIN
<0,1g / m3 / dina

Asil Tes Pipa
0,003g / m3 / dina