Warta Perusahaan

Pex-Al-Pex Kanthi Pipa Spril Pe

2018-11-15

Detail Produk

Katrangan Produk

Saiki, Perusahaan ngetokake output tahunan pipa komposit plastik-plastik lan alat pipa liyane nganti 4000 yuta meter, 80% diekspor menyang pasar luar negeri.

Kabeh produk wis lulus evaluasi lan sertifikasi pejabat sing relevan kayata pusat uji bahan bangunan kimia negara, biro pengawasan tekno provinsi, pusat pencegahan penyakit epidemi provinsi lan administrasi kebersihan banyu ngombe provinsi.