Artikel

Baris Produksi Pipa Penghalang Oksigen Pex / EVOH / Mesin Pipa Komposit Pert / EVOH 3 Lapisan utawa Pipa Komposit Lapisan

2018-11-15

Info Dhasar

  • Tipe Produk: Pipa Komposit Plastik

  • Nomer sekrup: Screw tunggal

  • Otomatisasi: Otomatis

  • Komputerisasi: Komputerisasi

  • Sertifikasi: CE

  • Disesuaikan: Disesuaikan

  • Kahanan: Anyar

  • Merek dagang: SUNPLAST

  • Paket Transportasi: Film alus nganggo spons

  • Asal: China

  • Kode HS: 84778

Katrangan Produk

Mesin ekstrusi pipa komposit penghalang oksigen EVOH / lini produksi pipa komposit EVOH


1) EVOH nyepetake Polimer Alkohol Vinil Vinil. Kanthi pipa penghalang oksigen EVOH sing apik banget digunakake ing konektor radiator, banyu panas adhem, pemanasan lantai lan pipa AC, garis pipa industri, jalur pipa api, garis pipa laut lan lapangan liyane.

2) Struktur pipa komposit yaiku telu utawa lima lapisan, lan diekstrusi bareng karo sawetara extruder lan head die-extrusion die, nggawe ikatan pipa komposit kanthi ukuran sing pas.

3) Sistem panganan bahan gravitasi yaiku kanggo ngontrol panganan miturut parameter pipa & kacepetan produksi lini, kanggo entuk pipa berkualitas tinggi kanthi bobot tetep saben meter. Uga duwe mupangat liyane, kayata nyepetake wektu wiwitan, ngirit bahan baku, nyederhanakake operasi.

4) Pipa penghalang oksigen EVOH duwe akeh kaluwihan, kayata non-permeabilitas lan pelestarian aroma, sinar anti-ultraviolet lan radiasi liyane sing apik, sing bisa nambah umur pipa lan kanthi efektif nyegah pipo bakteri ing jero.

5) Seri lini produksi: Telu utawa limang lapisan PB / EVOH, PERT / EVOH, PEX / EVOH, PPR / EVOH, lan PA / EVOH lsp.
 
Data Teknis:
 

Model Line Diameter sekrup L / D Ukuran Pipa Kacepetan EVOH Kandel
EVOH-65 Ф65 / 30mm 33/25: 1 Ф16-63mm 12m / menit 0,1-0,15mm