Artikel

Pipa Pex Al Pex (pipa multilayer)

2018-11-14

Detail Produk

Info Dhasar

  • Bahan Senyawa: Pipa Komposit Plastik

  • Bahan: PEX-Al-PEX

  • Teknologi Pipa Komposit Plastik: Lapisan Internal lan Eksternal

  • Formulir Lapisan Pipa Komposit Plastik: Lapisan Batin lan njaba

  • Bahan Pipa Senyawa Plastik Aluminium: Pipa Komposit Aluminium Crosslinked

  • Werna: Putih, Oranye, Kuning, Biru

  • Jinis Las: Las Welding, Las Butt (Laser)

  • Dawane: 50m / Koil; 100m / Koil; 200m / Koil

  • Kekandelan Tembok: 2mm, 2.5mm, 3mm

  • Spesifikasi: 1216, 1418, 1620, 2025, 2026, 2632,3240mm, ASTM; DIN; GB; ISO

  • Diameter njaba: 1216mm ~ 3240mm

  • Merek Dagang: Sunplast

  • Asal: Taizhou, Zhejiang, China

  • Kode HS: 391729000

Katrangan Produk


Pipa komposit (tabung pex al pex) cocog kanggo kabeh aplikasi sanitasi lan pemanasan. Yaiku:

Pipa PEX-AL-PEX- Kuwat kaya pipa logam
Pipa PEX-AL-PEX- Tahan karat kaya pipa plastik
PEX-AL-PEX PIPE- Ekonomis amarga biaya bahan sing murah
Pipa PEX-AL-PEX- Instalasi cepet amarga tikungan bisa digawe kanthi gampang kanthi tangan

Pipa PEX-AL-PEX, utawa AluPEX, utawa PEX / Aluminium / PEX, digawe saka lapisan aluminium sing dipasang ing antarane rong lapisan PEX.
Lapisan logam minangka penghalang oksigen, nyebabake penyebaran oksigen liwat matriks polimer, mula ora bisa larut menyang banyu ing tabung lan ngrusak komponen logam saka sistem kasebut.
Lapisan aluminium tipis, umume 1 utawa 2 mm, lan nyedhiyakake sawetara kaku ing tabung, yen nalika ditekuk, bentuk kasebut bakal digawe (tabung PEX normal bakal terus lurus).
Lapisan aluminium uga nyedhiyakake kaku struktural tambahan saéngga tabung kasebut cocog kanggo suhu lan tekanan operasi sing luwih aman.
-PEX AL PEX Pipe
-PEX lan Aluminium
-Suhu dhuwur lan tekanan dhuwur bisa tahan
-TUV Disertifikasi
- EURO, standar DIN