Artikel

Pipa Gas (SF003)

2018-11-14

Detail Produk

Info Dhasar

  • Model NO. :SP003

  • Tipe: Gandheng

  • Dianggo: Transportasi Pipa

  • Merek Dagang: Sunplast

  • Spesifikasi: Standar Internasional

  • Asal: China

Katrangan Produk

1. Pangembangan ekspansi termal.
2. Kanggo panjaluk khusus liyane, kita bisa ngatur kanggo klien miturut panjaluk pelanggan.
3. Kesehatan, ora beracun, bisa digunakake kanggo banyu murni, sistem pipa banyu ngombe, produk kasebut minangka bahan bangunan ijo.
4. Amarga ana lapisan tengah aluminium, ekspansi dadi koordinasi pipa logam samll kanthi kekuatan, ketahanan, resistensi dampak sing cukup efisien.
5. Korosi-resisitant, non-skala; Bisa dibebasake lan baskom diblokir pipa, karat macular bentuke bak.
6. Suhu dhuwur, tekanan dhuwur, ing syarat-syarat kerja jangka panjang ing tekanan suhu banyu pipa bisa nganti 95 ° C.
7. Isolasi hemat energi: Konduktivitas termal saka pipa logam1 / 200 mung, insulasi pipa banyu panas kanggo efek hemat energi sing apik.
8. Bobot entheng, kekuatan dhuwur: Proporsi mung siji-wolu logam.
9. Penampilan sing nyenengake: Loro-lorone ing njero lan njaba produk sing apik banget, banyu mili kanthi gaya cilik, warna alus, lan grafis sing apik.
10. Bisa dikubur, detektor logam bisa digunakake kanggo ndeteksi lokasi tabung kasebut.
11. Instalasi sing gampang lan andal: Panggunaan sambungan panas nyawiji, ora prelu nyetel sutra, lan butuh sawetara detik kanggo ngrampungake sambungan gabungan, lan pipa banyu logam lan disambungake karo panggunaan insert tembaga berkualitas tinggi , aman lan andal.
12. Umur dawa: Sistem pipa nggunakake umur normal nganti 50 taun.