Artikel

Pipa Pex Al Pex Welded Butt kanggo Heating Underfloor

2018-11-14

Detail Produk

Info Dhasar

  • Sertifikat: ISO ...

  • Titik Jual: Pipa Las Butt

  • Gelar Crosslinking: Luwih saka 65%

  • Panjang Paket: 50, 100, 200meter Saben Gulung, Disesuaikan

  • Perlu: Tes Barang Sadurunge Pengiriman

  • Layanan: OEM / ODM

  • Kauntungan: Lab dhewe

  • Aplikasi: Banyu Panas, Banyu Ngombe, Cairan Kimia

  • Kode HS: 3917290000

Katrangan Produk

1. Kita meksa nggunakake bahan CONSTAB PEX-b, bahan sing paling apik ing saindenging jagad

2. Kanthi verifikasi sertifikat WATERMARK, AENOR, EME, ISO, pipa PEX AL PEX akeh digunakake kanggo pemanasan ngisor lantai. TUV lan WRAS uga lagi dilamar.

3. Barang kudu dites kanthi ketat sadurunge dikirim, KUALITAS VITAL. Kita duwe sistem manajemen kontrol kualitas sing sampurna.

4. Pipa PEX AL PEX sing gandheng butt digawe saka 5puter, lapisan njero lan njaba yaiku pex, Aluminium ing tengah, lan rong lapisan lem.

5. Aplikasi: Sistem pemanas lantai, pasokan banyu ngombe, industri bahan bakar & bahan kimia

Spesifikasi Min kekuwatan pecah (Mpa) Tekanan kerja standar (Mpa) Suhu standar (C) Hydros jangka panjang
mm inci kekuwatan tatic
14 × 2.0 25/64 " 8 1 -40 ~ 95  
15 × 2.0   8 1 -40 ~ 95
16 × 2.0 1/2 " 8 1 -40 ~ 95
16 × 2,25 29/64 " 8 1 -40 ~ 95  
 
 
 
17 * 2.0   8 1 -40 ~ 95  
18 × 2.0 9/16 " 8 1 -40 ~ 95 1h 20C 40bar;
20 × 2.0 5/8 " 7 1 -40 ~ 95 165h 95C 16bar;
22 × 2.0 45/64 " 7 1 -40 ~ 95  
22 × 3.0 45/64 " 7 1 -40 ~ 95  
25 × 2,5 3/4 " 6 1 -40 ~ 95 1000h 15bar;
26 × 3.0 3/4 " 6 1 -40 ~ 95 8760h 110C, 10bar
32 × 3.0 1 " 5.5 1 -40 ~ 95  
40x3.7 1 1/4 '' 5 1 -40 ~ 95  
40x4.0 1 1/4 '' 5 1 -40 ~ 95