Artikel

Pas Pipa PE (Fittings Elektrofusi PN16, PN12.5, PN10)

2018-11-14

Detail Produk

Info Dhasar

  • Jinis: Podo

  • Sertifikasi: CE, ISO9001: 2000

  • Dn: 20-630mm

  • Asal: China

  • Kode HS: 3917400000

Katrangan Produk

Rangkaian pas elektro-fusi lengkap cocog karo standar ISO lan EN.

Fittings sunplast diproduksi kanthi bahan sing diklasifikasikake ing PE80 lan PE100 sing diproduksi dening pimpinan material plastik ing produksi.

Voting Las 39.5V.

Pengujian paten sing nggunakake teknologi desain bolongan bisa nyadari penyesuaian fusi kanthi otomatis.

Jaminan wilayah fusi sing jembar ora ana tekanan tikungan sing njamin sendi sing bisa dipercaya lan aman.

Cocog karo mesin elektro-fusi Sunplast kanthi fungsi maca barcode.

Standar Produk: ISO 4427-3, BS EN 12201-3, EN1555-3, EN12201-3. GB15558.2, GB13663.2, AS / NZS 4129, BS 6920.