Artikel

Pipa Plastik Multilayer Pex Al Pex 16mm

2018-11-14

Pipa PEX-AL-PEX kanggo pipa & pemanasan banyu:


Info Dhasar:

  • Bahan:PEX-Al-PEX

  • Model:1216mm

  • Bahan:Polyethylene, Aluminium

  • Werna:Abang Putih utawa Biru

  • Merek dagang:SUNPLAST

  • Spesifikasi:16 * 2.0mm

  • Kode HS:391729000

  • Instalasi lan Sambungan:Instalasi Jinis Clamping

  • Panggunaan:Pipa banyu & pemanasan ing lantai

  • 16mm:1/2 "

  • Sertifikat:Ce, ISO9001, CE

  • Paket Transportasi:dening Ctns

  • Asal:Cina


Katrangan Produk
Pipa plastik multilayer 16mm pex al pex:
Katrangan:

Pipa multilayer SUNPLAST minangka jinis pipa MLCP, kasusun saka lembaran aluminium kanthi plastik lapisan njero lan njaba, erat karo ikatan khusus kanggo lembaran aluminium sing dipasang ing cara las sing tumpang tindih lan bokong.
Keuntungan saka pipesit logam lan plastik bisa digunakake ing:
1. Pipa kanggo sistem pipa banyu panas lan adhem ing industri lan area perumahan.
2. Pipa kanggo cairan industri lan cairan kimia.
3. Pipa kanggo ngirim banyu ngombe.
4. Pipa kanggo hawa sing dikompres.

5. Sistem pemanas ing ngisor lantai lan tembok.


Karakteristik Utama
Konduktivitas termal 0.45W / (m. K.)
Koefisien ekspansi panas 0,025mm / (m. K)
Bend radius 5D (D tegese diameter njaba)
-Permeabilitas oksigen 0
Koefisien kekasaran panas 0,0004mm

Bebas statis liyane, umur dawa


Barang rinci:

Tipe lan ukuran pipa SUNPLAST PEX-AL-PEX:
1, Jinis, las bokong lan tumpang tindih
2, warna, putih, kuning, oranye, biru lan ireng sing dibutuhake
3, Logo: Sunplast utawa OEM
4, Digunakake kanggo: Sistem banyu lan gas
5, Ukuran, saka 16-32mm
6, Pasang pipa lan perlengkapan

SUNPLAST barang liyane:
Pas Kuningan kanggo pipa pex-al-pex: Fitting kompresi kuningan pipa PEX-AL-PEX, pipa tekan kuningan PEX-AL-PEX

Piranti kanggo pipa pex-al-pex lan perlengkapan:reamer, mlengkung spring, cutter, press tee