Artikel

Pipa Multilayer Pex-Al-Pex Certified Wras

2018-11-14
Info Dhasar
  • Model NO.:16mm-32mm

  • Bahan:Pipa PEX-Al-PEX

  • Aluminium Plastic Compound Pipe Bahan:Pipa Komposit Aluminium Polyethylene Crosslink

  • Jeneng:Sunplast utawa OEM

  • Dawa:500m, 200m, 150m, 100m, 50m

  • Werna:Putih, Abang, Kuning, Jingga, Ijo, Ireng, lsp

  • Merek dagang:Sunplast utawa OEM

  • Kode HS:391729000

  • Papan Asal:Zhejiang China (Daratan)

  • Spesifikasi:12mm, 16mm, 18mm, 20mm, 25mm utawa 26mm, 32mm

  • Kekandelan:1.5mm ~ 3.0mm

  • Sambungan:Las Butt, Tumpang tindih

  • Asal:Zhejiang


Katrangan Produk
Pipa multilayer sunplast (Gandheng tombol lan gandheng tumpang tindih) bisa diklasifikasikake kaya ing ngisor iki:

Pipa PE-AL-PE: umume kanggo banyu adhem kurang saka 60 "ƒ, gas njero ruangan kanthi warna kuning

Pipa PEX-AL-PEX: cocog kanggo max banyu panas. 95â „ƒ & maks. pn10 bar.

Pipa PERT-AL-PERT: digunakake kanggo pipa pipa banyu panas maksimal 95â „ƒ, lan sistem pemanas ngisor.


Rentang Aplikasi Pipa multilayer Sunplast:

1. Banyu panas lan pipa banyu adhem kanggo produksi lan panggunaan domestik;

2. Pipa pemanas, pipa sing digunakake kanggo instalasi panas ing lantai lan tembok, piranti leleh salju kanggo bangunan ing sisih lor, taman, bandara, lan liya-liyane;

3. Pipa digunakake kanggo pemanas banyu energi surya;

4. gas batubara lan pipa gas alam;

5. Ngombe banyu ing distrik tartamtu, pipa sing digunakake kanggo proyek banyu sing direklamasi;

6. Pipa digunakake kanggo AC pusat, koil kipas;

7. Pipa industri sing digunakake kanggo transportasi minyak lan cairan pendinginan;

8. Pipa digunakake kanggo lengen kabel utawa kabel;

9. Pipa / tabung digunakake kanggo input oksigen ing rumah sakit;

10. Pipa sing digunakake kanggo proyek irigasi ing pertanian utawa kebon;

11. Pipa sing digunakake kanggo nyedhot gas ing kondisi vakum;

12. Tabung sing digunakake ing pabrik minuman kanggo transportasi cairan sing bisa dipangan.