PPR Ngurangi Coupler

PPR Ngurangi Coupler

DIN8077 / 8078 PPR Standar Ngurangi Coupler / Soket / Adaptor kanggo Plumbing & Pemanas Air, ukuran saka dn20-110mm ing PN25, warna ijo / abu-abu / putih kanggo pilihan, diprodhuksi kanthi kualitas unggul sing diwenehake sajrone 15 taun, rega grosir paling kompetitif & pangiriman cepet bisa dipenuhi. Hubungi kita kanggo rincian liyane babagan PPR Reducing Coupler / Socket / Adapter saka SUNPLAST !!!

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk


Babagan Pipa & Perlengkapan PPR 
Pipa PPR lan alat dipasang saka kopolimer acak polipropilena, sing uga diarani jinis 3. Iki dadi komponen sing paling dipercaya ing sistem pipa kanggo panggunaan banyu panas lan adhem kanthi umur 50 taun.

 

Minangka bahan paling apik kanggo pipa banyu, pipa PPR & kelengkapan duwe akeh kaluwihan:
â € »Kesehatan & cocog kanggo banyu sing bisa diombe: higienis lan kurang bakteri.
â € »Umur kerja dawa: daya tahan dhuwur kanthi umur minimal 50 taun kanggo panggunaan normal
â € »Aliran banyu sing dhuwur: Permukaan interior sing alus ora nyebabake gesekan sing nyebabake aliran dhuwur.
â € »Rasakake lan netral ora enak.
â € »Pelestarian panas lan hemat energi
â € »Kinerja sing apik nalika tekanan kerja dhuwur: pipa & perlengkapan PPR bisa digunakake kanthi maksimal. 95â „ƒ banyu panas suwene 50 taun.
â € »Ora ana bocor: pipa PPR & perlengkapan disambungake kanthi fusi panas. Gabungan bisa nahan tekanan sing luwih dhuwur tinimbang pipa dhewe.

 

Pipa & peralatan PPR SUNPLAST diproduksi miturut standar Jerman DIN8077 / 8078 & ISO 15874 kanthi ukuran wiwit 20mm nganti 110mm. Rating suhu sing luar biasa nganti 95 "," lan tekanan nganti 25 bar nggawe sistem pipa PPR minangka solusi sing cocog kanggo macem-macem aplikasi kalebu:
â € »Jaringan pipa banyu sing bisa diombe panas lan adhem ing bangunan perumahan lan komersial.
â € »Sistem pemanas.
â € »Jaringan banyu adhem ing sistem AC, minangka bobot entheng lan korosi tanpa sulih efektif kanggo pipa baja.
â € »Transportasi macem-macem bahan kimia ing industri.
â € »Jaringan pipa kanggo sistem pemanfaatan banyu udan lan fasilitas kolam renang.
â € »Instalasi udara sing dikompresi lan aplikasi industri liyane.


Perusahaan SUNPLAST bisa ngrampungake ukuran pipa pipa PPR kanthi ukuran mulai 20mm nganti 110mm, kalebu: kopling sing padha, nyuda kopling, kopling wanita, kopling pria, sikut 90, sikut 45, sikut wanita, sikut pria, tee padha, nyuda tee , tee wadon, tee lanang, katup, lsp.

PPR Fittings .jpg  


Jeneng produk

PPR nyuda kopling / kopling

Ukuran kasedhiya

DN20-110mm

Rating tekanan

PN25 bar

Bahan sing digunakake

Bahan baku PPR berkualitas tinggi

Werna kasedhiya

ijo, putih & abu-abu, utawa saben panjaluk

Standar tindakake kanggo

DIN 8077/8078, EN ISO 15874

OEM kasedhiya

Kasedhiya

Sampel kasedhiya

Ya, conto sing kasedhiya kanthi jumlah sithik.

Cara ngemas

Karton

MOQ

Bisa dirembug

Wektu produksi

Udakara 15-20 dina kanggo wadhah 20ft, 20-25 dina kanggo wadhah 40ft.

Wektu Warranty

15 taun nggunakake normal

Jangka wektu pambayaran

T / T utawa LC nalika ndeleng

Port loading FOB

Ningbo utawa Shanghai China

Papan asal

Zhejiang, China


Spesifikasi Produk                             

PPR nyuda kopling / kopling can be provided from 20-63mm in green/white/grey colors, with pressure rating of PN25 bar:

Spesifikasi

Bobot

Packing Qty

Volume Packing

(mm)

(g / pcs)

(Pcs / kothak)

(cbm / kothak)

PPR nyuda kopling

S25 × 20

17

1200

0.067

S32 × 20

24

1140

0.067

S32 × 25

25

660

0.067

S40 × 20

40

560

0.067

S40 × 25

41

360

0.067

S40 × 32

45

320

0.067

S50 × 20

54

320

0.067

S50 × 25

56

320

0.067

S50 × 32

61

240

0.067

S50 × 40

65

192

0.067

S63 × 20

95

192

0.067

S63 × 25

97

192

0.067

S63 × 32

102

192

0.067

S63 × 40

117

192

0.067

S63 × 50

122

108

0.067

S75 × 20

125

132

0.067

S75 × 25

133

132

0.067

S75 × 32

137

132

0.067

S75 × 40

138

132

0.067

S75 × 50

140

132

0.067

S75 × 63

145

86

0.067

S90 × 32

207

72

0.067

S90 × 40

207

72

0.067

S90 × 50

210

72

0.067

S90 × 63

215

72

0.067

S90 × 75

228

56

0.067

S110 × 32

255

40

0.067

S110 × 40

320

40

0.067

S110 × 50

322

40

0.067

S110 × 63

328

40

0.067

S110 × 75

330

32

0.067

S110 × 90

360

22

0.067


Pitakon: 

â € »Apa Pipa & perlengkapan SUNPLAST PPR bisa digunakake ing sistem banyu suhu dhuwur?
A:Ya, pipa & peralatan PPR bisa digunakake kanthi maksimal. 95â „ƒ banyu panas sajrone 50 taun digunakake kanthi normal.

â € »Apa pipa SUNPLAST PPR bisa digunakake ing sistem pemanas ngisor?
A:Ya, pipa PPR & pas duwe kinerja sing apik nalika digunakake kanggo banyu panas. Mangkono, bisa digunakake minangka pipa pemanas ing lantai.

â Apa bedane utama antara pipa HDPE & pipa PPR? Kepiye carane aku bisa milih?
A:Pipa HDPE sing digawe polietilen ORA cocog kanggo pasokan banyu panas. Pipa PPR bisa digunakake kanthi maksimal. 95â „ƒ banyu panas suhu.
Kanggo sistem pipa banyu panas, mula pipa PPR minangka pilihan sing tepat. Yen ora kanggo banyu adhem, pipa HDPE bisa ditindakake kanthi apik.

 

Hubungi kita
Hubungi kita kanthi bebas kanggo pitakon babagan produk ing ngisor iki:
Email:
[email protected]

[email protected] 
Telpon: 0086-574-87226883
Fax: 0086-574-87467583
Mob: 0086-15968493053

Kontak 24 jam: 
whatsApp: 0086-15968493053
Skype: produsen polipipe


Sunplast, liwat pangembangan luwih saka 15 taun, saiki dikenal minangka salah sawijining pabrikan utama lan panyedhiya standar pn80, pn20, pn25 hijau / putih / abu-abu pn25 pn80, pn25, pn25 kanggo pipa banyu ing China. Pabrik kita wis ngenalake teknologi lan peralatan canggih. Mangga bebas tuku produk berkualitas lan regane murah sing digawe ing SUNPLAST!



Panas Tags: PPR Reducing Coupler, China, pemasok, pabrikan, pabrik, pabrik, rega, tuku, digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.