PERT-AL-PERT Multilayer Pipe Kanggo Plumbing Water & amp; Underfloor Heating
  • Air ProPERT-AL-PERT Multilayer Pipe Kanggo Plumbing Water & amp; Underfloor Heating
  • Air ProPERT-AL-PERT Multilayer Pipe Kanggo Plumbing Water & amp; Underfloor Heating
  • Air ProPERT-AL-PERT Multilayer Pipe Kanggo Plumbing Water & amp; Underfloor Heating
  • Air ProPERT-AL-PERT Multilayer Pipe Kanggo Plumbing Water & amp; Underfloor Heating
  • Air ProPERT-AL-PERT Multilayer Pipe Kanggo Plumbing Water & amp; Underfloor Heating

PERT-AL-PERT Multilayer Pipe Kanggo Plumbing Water & amp; Underfloor Heating

Pipa multilayer PERT-AL-PERT tundhuk karo ASTM F 1281/1282 & amp; EN ISO 21003 standar, ukuran sing kasedhiya: 16mm, 18mm, 20mm, 25mm / 26mm & amp; 32mm. Cocog kanggo pipa banyu panas & amp; sistem pemanasan underfloor. Kualitas apik karo wektu garansi 15 taun, harga grosir paling kompetitif & amp; pituduh pangiriman sing kasedhiya. Hubungi kami kanggo rincian liyane pipa PERT-AL-PERT.

Model:SP-2003

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk

PERT-AL-PERT Multilayer Pipe Kanggo Water Plumbing Underfloor Heating16mm PERT-AL-PERT Pipe

Pipa multilayer SUNPLAST PERT-AL-PERT minangka pipa lima lapisan sing nggabungake kaluwihan pipa logam lan plastik lan ngilangi kekurangane kalorone bahan sabanjure. Saben lapisan lan lapisan digawe dening materi PERT, sing pipa multilayer PERT-AL-PERT bisa digunakake ing 95â € ƒ banyu panas, lapisan aluminium ing lapisan tengah pancen difusi pancen, sing bisa nyegah oksigen / gas saka permeating menyang pipa. Pipa multilayer PERT-AL-PERT bisa ngimbangi lan ngurangi pasukan swara lan ekspansi panas kanthi owah-owahan suhu.


Pipa multilayer SUNPLAST PERT-AL-PERT utamané digunakake ing:
â € »Ngombe banyu sistem banyu
à ¢  €  »Underfloor sistem pemanas
â € »sistem pemanas radiator
â € »udara sing dikompress

Jeneng produk

Pipa multilayer PERT-AL-PERT

Ukuran sing kasedhiya

12Ã-1.5mm, 16Ã-2.0mm, 20Ã-2.0mm,25Ã-2,5mm, 26Ã-3.0mm, 32Ã-3.0mm

Maks. rating tekanan

Bar PN10(PN12.5 bar kanggo pipa kawat las)

Maks. Suhu kerja

95â "ƒ

Material digunakake

Lapisan njaba jero yaiku PERT, Lapisan tengah minangka inti Aluminium

Werna kasedhiya

Werna sing werna putih, abang / kuning lan warna liyane sing kasedhiya

Standar diterusake

ASTM F 1281, EN ISO21003, DIN8077 / 8078

Tandha ing pipo

Logo pelanggan bisa dicap

Sampel kasedhiya

Gratis sampel sing kasedhiya yen cilik.

Cara pengepakan

Bakal dikemas ing gulungan karo 50m / 100m / 200m / 500m dawa. Saben koil ing karton

MOQ

Negotiable

Wektu timbal produksi

Bab 7-10 dina kanggo wadhah 20ft, 15-20 dina kanggo wadhah 40ft

Warranty wektu

15 taun kanggo nggunakake normal

Istilah pembayaran

T / T utawa LC ing ngarsane

Port pamasangan FOB

Ningbo utawa Shanghai China

Papan asal

Zhejiang, China


Spesifikasi Produk

The Pipa multilayer PERT-AL-PERT for gas can be provided from 12mm to 32mm, as below:

Spesifikasi

Outer Dia.

Inner Dia.

Tebal Tembok

Alu. Nglukis

Packing Legth

(mm)

(inchi)

(mm)

(mm)

(mm)

(mm)

(m / coil)

12Ã-1.5

3/8 & quot;

12

9

1.5

0.20

50/100/200/300/500

16Ã-2.0

1/2 & quot;

16

12

2.0

0.20 

50/100/200

20Ã-2.0

3/8 & quot;

20

16

2.0

0.25

50/100/200

25Ã-2.5

3/4 & quot;

25

20

2.5

0.25

50/100

26Ã-3.0

3/4 & quot;

26

20

3.0

0.30

50/100

32Ã-3.0

1 & quot;

32

26

3.0

0.30

50/100


Peralatan Instalasi FittingPEX-AL-PEX Pipe Fittings

Kanggo ndhukung sambungan pipa gas PERT-AL-PERT, SUNPLAST kasedhiya kanggo nyedhiyakake sawetara alat instalasi penggeden tembaga:

à ¢  €  »16-32mm pengeboran kompresi kuningan
à ¢  €  »16-32mm tembaga persiyangan fitting
à ¢  €  "Alat instalasi, kayata alat pencet, pemotong, reamer, spring mlengkung, dll


Shimene
Pipa multilayer SUNPLAST wis ngekspor menyang luwih saka 15 wilayah negara ing donya, kita wis mbangun hubungan bisnis apik banget karo pelanggan kita. Thanks kanggo layanan sing paling apik, kabeh pelanggan seneng karo kita.

      


      


Hubungi kita
Hubungi kita kanthi bebas kanggo pitakon apa wae ing produk kita kanthi:
Email:
[email protected]

[email protected] 
Telephone: 0086-574-87226883
Fax: 0086-574-87467583
Mob: 0086-15968493053

24 jam on line contact:
whatsApp: 0086-15968493053
Skype: polypipe-produsen


Sunplast, through over 15 years' development, is now known as one of the leading manufacturers and suppliers of PERT-AL-PERT Multilayer Pipe Kanggo Water Plumbing Underfloor Heating in China. Our factory has introduced many advanced technologies and equipments into it. Please be free to buy the quality and low price products made in China from us.


Panas Tags: PERT-AL-PERT Multilayer Pipe Kanggo Plumbing Water & amp; Underfloor Heating, China PERT-AL-PERT Multilayer Pipe For Water Plumbing & amp; Underfloor Heating, China PERT-AL-PERT Multilayer Pipe For Water Plumbing & amp; Supplier Panas Suplai, PERT-AL-PERT Pipa Multilayer Air Plumbing & amp; Supplier Panas Suplai, PERT-AL-PERT Pipa Multilayer Air Plumbing & amp; Produsen Underfloor Heating, Pipa Multilayer PERT-AL-PERT Plumbing & amp; Underfloor Heating plant, China PERT-AL-PERT Multilayer Pipe For Water Plumbing & amp; Underfloor Heating Manufacturers, China PERT-AL-PERT Multilayer Pipe For Water Plumbing & amp; Underfloor Heating factory, PERT-AL-PERT Pipa Multilayer Kanggo Plumbing & amp; Underfloor Heating price, tuku PERT-AL-PERT Multilayer Pipe Kanggo Water Plumbing & amp; Underfloor Heating, PERT-AL-PERT Pipa Multilayer Kanggo Plumbing & amp; Underfloor Heating digawe ing Cina

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码