Cougaring Kuningan Wanita Kanggo Pipa Multilayer PEX-AL-PEX

Cougaring Kuningan Wanita Kanggo Pipa Multilayer PEX-AL-PEX

Campuran Wanita Kuningan / kopling / adaptor kanggo pipa multilayer PEX-AL-PEX, kasedhiya ukuran: 16mm, 18mm, 20mm, 26mm & 32mm. Rega Grosir sing paling apik & rega grosir, pangiriman cepet kasedhiya. Hubungi kita kanggo katrangan lengkap saka pasangan wanita kompresi Kuningan / kopling / adaptor saka SUNPLAST !!!

Kirim Enquiry

PDF DownLoad

Deskripsi Produk


Cougarer Kuningan Wanita / Coupling Kanggo Pipa Multilayer PEX-AL-PEX

PEX-AL-PEX Compression Fittings

Kelengkapan kompresi kuningan, uga dikenal minangka kelengkungan skru tembaga, minangka peralatan paling populer sing digunakake kanggo pipa multilayer utawa pipa PEX-AL-PEX. Kelengkapan bisa dipasang kanthi gampang, ora ana alat khusus sing dibutuhake, mung rong spaner sing mbukak. Loro-saka EPDM O-ring menehi ketat banyu sing sampurna.


SUNPLAST bisa nyedhiyakake macem-macem kelengkungan kompresi tembaga sing ukuran saka 16mm nganti 32mm, kalebu sikut komprèsi, tee, gandhewo lanang lan wadon, nyuda gandheng lan t, tembok plato sikut., Dll.

Jeneng produk

Coupler kuningan / gandheng wanita kanggo pipa PEX-AL-PEX

Rating tekanan

PN16 bar

Bahan sing digunakake

Bahan tembaga sing paling apik, kayata CW617, 58-2, CW602N, DZR, C48600, lsp.

Werna kasedhiya

Tembaga nikel utawa kuningan asli

Standar ngetutake

ASTM F 1281/1282, EN ISO21003

Tandha

Ora mungkin.

Sampel kasedhiya

Ya, conto kasedhiya kanggo jumlahe sithik.

Metode kemasan

Supaya dikempalken ing karton

MOQ

Rundingan

Wektu timah produksi

Udakara 15-20 dina kanggo wadhah 20ft, 30-35 dina kanggo wadhah 40ft

Jaminan wektu

15 taun kanggo nggunakake normal

Tembung pembayaran

T / T utawa LC katon ing

FOB loading port

Ningbo utawa Shanghai China

Papan asal

Zhejiang, China


Spesifikasi Produk

Sambungan / kopling beting kompresi tembaga kanggo pipa PEX-AL-PEX bisa diwenehake saka 16mm nganti 32mm, kanthi finalis permukaan kuningan utawa kuningan asli:

ProdustJeneng

Specification

Cougar / Kuningan Kompresi Kuningan

PEX-AL-PEX Male Coupler

S16 × 1/2 "F

S26 × 3/4 "F

S16 × 3/4 "F

S26Ã —n 1 "F

S20Ã —n 1/2 "F

S32 × 3/4 "F

S20 × 3/4 "F

S32 × 1"F

S26×1/2"F


Shiment

Pipa multilayer SUNPLAST PEX-AL-PEX wis ngekspor menyang luwih saka 15 negara & wilayah ing saindenging jagad, kita wis nggawe bisnis bisnis sing dawa lan apik karo para pelanggan. Thanks kanggo layanan sing paling apik & layanan sing paling apik, kabeh pelanggan seneng karo kita.

      


      


Hubungi kita
Hubungi kita kanthi gratis kanggo pitakonan babagan produk kanthi cara:
Email:
[email protected]

[email protected] 
Telpon: 0086-574-87226883
Faks: 0086-574-87467583
Mob: 0086-15968493053

24 jam kontak line:
whatsApp: 0086-15968493053
Skype: produsen polypipe


Sunplast, liwat pembangunan luwih saka 15 taun, saiki dikenal minangka salah sawijining produsen pipa lan pemasok pipa multilayer PEX-AL-PEX ing China. Pabrik kita wis ngenalake pirang-pirang teknologi lan peralatan sing lengkap. Mangga bebas tuku produk kualitas lan murah sing digawe ing China saka kita.


Panas Tags: Cougaring Kuningan Wanita Kanggo Pipa Multilayer PEX-AL-PEX, China, supplier, pabrik, pabrik, pabrik, rega, tuku, digawe ing China

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.
验证码,看不清楚?请点击刷新验证码