Warta Perusahaan

Sifat fisik HDPE ndawakake umur layanan?

2020-09-21
Polietilen kerapatan tinggi (HDPE) minangka plastik, sing misuwur kanthi rasio kapadhetan kekuatan, fleksibilitas lan stabilitas kimia, lan minangka pilihan ideal kanggo aplikasi pipa tekanan lan tekanan Pipa HDPE biasane digawe saka resin PE100, lan kapadhetan antara 930 nganti 970 kg / m 3, yaiku udakara 7 kali lipat saka wesi. Pipa sing luwih entheng luwih gampang diangkut lan dipasang. Sanalika, HDPE duwe kekuatan dhuwur lan insulasi sing apik. HDPE ora kena pengaruh proses korosi elektrokimia, lan umume pipa kena uyah, asam lan alkali.

Lumahing pipa HDPE sing alus ora bakal karat, gesekan kurang, lan pipa plastik ora gampang kena tuwuh saka mikroorganisme. Kemampuan kanggo nolak korosi lan aliran tetep nggawe syarat pangopènan pipa HDPE sithik banget. Pipa HDPE bisa digawe saka resin sing dikuatake diklasifikasikake dadi PE100-RC, sing ditambah dadi pertumbuhan retak alon.

Pipa sing diproduksi bisa duwe umur layanan sing dawa banget, lan HDPE duwe kaluwihan ekonomi ing siklus proyek kasebut.