Warta Perusahaan

Grosir Mesin PPR Socket Fusion Welding Pipa Listrik 20/63

2020-06-24

Info Dhasar

  • Tipe Produk: Pipa PPR

  • Sertifikasi: CE

  • Disesuaikan: Disesuaikan

  • Kahanan: Anyar

  • Tegangan: 220V / 110V

  • Daya: 800W / 1500W

  • Temprature Makarya: 280 derajat

  • Ukuran Kothak: 35X15X8

  • Ukuran Pipa Nglereni: Dn20,25,32,40,50,63

  • Paket Transportasi: 10PCS / CTN

  • Asal: Zhuji, China

  • Kode HS: 8515800090

Katrangan Produk

Mesin las ppr

Pandhuan kanggo digunakake
1. Aplikasi endhas mati
Selehake mesin las ing jaran, pilih sirah mati miturut diameter pipa, lan pasang ing mesin. Kanthi biasa, ujung cilik ana ing ngarep, mburi sing luwih gedhe ing sisih mburi.
2. Power ing
Nguripake listrik (priksa manawa daya listrik kudu ana karo protektor arus bocor), lampu ijo lan lampu abang, enteni nganti lampu abang mati lan tetep ijo, sing nuduhake mesin mlebu ing mode kontrol suhu otomatis lan mesin bisa digunakake
Cathetan: Sajrone mode kontrol suhu otomatis, lampu abang lan ijo bakal diuripake utawa dipateni, iki nuduhake manawa mesin dikendhaleni lan ora bakal mengaruhi operasi.
3. Pipa gabungan
Gunakake cutter kanggo motong pipa kanthi vertikal, push pipa lan pas ing endhas mati tanpa rotasi. Bupukna langsung nalika wektu panasan tekan (waca tabel ing ngisor iki) banjur lebokake.

Ukurane Wektu dadi panas Lebokake wektu Wektu adhem
20 5s 4s 2s
25 7s 4s 2s
32 8s 6s 4s
40 12s 6s 4s
50 18 taun 6s 4s
63 24 taun 8s 6s