Warta Perusahaan

Pipa HDPE lan Fittings kanggo Penyediaan Air Dn20-1600mm kanggo Banyu utawa Gas

2018-11-15

   

Info Dhasar.

       

Materi: PE

       

Atose: Tabung Keras

       

Jinis: Pipa Plastik Thermosetting

       

Werna: Werna

       

Suwung: Suwung

       

Wangun: Babak

       

Dianggo: Pipa Penyediaan Air

       

Bahan Produk: PE

       

Standar Produk: DIN

       

Ukuran: 20-1600mm

       

Warna Produk: Ireng kanthi Garis Biru

       

Merek: Sunplast

       

Merek dagang: SUNPLAST / OEM

       

Spesifikasi: DIN

       

Asal: Ningbo, China

       

Kode HS: 3917210000/3917400000

       

Katrangan Produk

   

HDPE PIPES KUALITAS TINGGI



Spesifikasi pipa polietilen kerapatan tinggi:

Materi: PE100 PE80 / PE100 kualitas dhuwur
Kisaran: 20-1600mm
Werna: Ireng kanthi garis biru
Panganggone: Banyu / bensin

Fitur:
Materi: PE80 utawa PE100 kualitas dhuwur
Ukuran: 20 nganti 1600mm
Rating Tekanan:0.4MPa, 0.6MPa, 0.8MPa, 1.0MPa, 1.25MPa, 1.6MPa
Wernas: Werna biru, ireng utawa liyane miturut panjaluk
Sambungan:Socket fusion socket, but fusion joint, electro fusion joint, flanged joint
Aplikasi:Penyediaan banyu, transportasi cairan industri lan perawatan limbah
 

Kaluwihan:
Non-beracun: Ora aditif logam abot, ora bakal ditutupi rereget utawa kena kontaminasi bakteri
Tahan Korosi: Tahan prekara kimia utawa korosi kimia elektron
Biaya Instalasi sing luwih murah: Bobot lan gampang dipasang bisa nyuda biaya instalasi nganti 50% tinimbang sistem pipa logam
Kapasitas Aliran sing Lebih Dhuwur: Tembok interior sing alus nyebabake tekanan mudhun luwih murah lan volume luwih dhuwur tinimbang pipa logam
Umur dawa: Luwih saka 50 taun digunakake kanthi tepat
Daur Ulang lan Lingkungan