Warta Perusahaan

Mesin Las Soket

2018-11-15

Detail Produk

Katrangan Produk

20.jpg 
Produksi iki peralatan puteran otomatis bunder cilik lan medium. Bisa dicocogake karo kabeh jinis daya las. Lan bisa digawe dadi weldingsystem otomatis seamless bunder khusus. Sistem iki digunakake flange sendi inpipe lan butuh sawetara bagean las las kurva. Uga bisa digunakake ing perkakas pamindhahan sing dibutuhake.
paramèter:
Daya input: 220V
Motor drive: DC110V60W
Dhiameter meja kerja: 310mm
Sudut: 0 ~ 90deg
Kacepetan workbench: 1 ~ 15r / min