Warta Perusahaan

Pipa PPR Fitting ing Warna Ijo

2018-11-15

Info Dhasar

  • Struktur: vertikal

  • Materi: PP-R

  • Werna: Ijo, Putih, Grey

  • Gurantee Kualitas: 50 Taun

  • Paket Transportasi: Karton

  • Asal: Zhejiang, China

  • Sambungan: Las

  • Fleksibel utawa Kaku: Kaku

  • Standar: Standar

  • Szie: 20-160mm

  • Merek dagang: OEM

  • Spesifikasi: DIN8077 / 8078

  • Kode HS: 39173900

Katrangan Produk

DIN8077 / 8078 PPR PIPE FITTING Werna GREEN:
1, Digunakake kanggo:
1) Sistem banyu panas & adhem
2) Terjemahan gas.

2, Deskripsi Produk:

a.Sanitasi lan Non-racun:Produk PPR minangka bahan bangunan ijo sing bisa digunakake kanggo sistem pipa banyu bersih sing murni. Ora ana aditif logam abot sing ora bakal ditutupi rereget utawa kena kontaminasi bakteri.

b.Tahan suhu dhuwur:suhu kerja maksimal maksimal nganti 70 Derajat Celcius, suhu sementara maksimal nganti 95 Derajat Celcius.

c.Bukti Korosi & Non-Fouling:Nolak prekara kimia utawa korosi kimia elektron. Bisa nyingkiri fouling utawa mblokir pipa uga cacat, teyeng ing baskom lan bath.

d.Pengawetan Panas & Hemat Energi:Fitur isolasi panas sing apik banget, konduktivitas termal minimal sing mung 0,5% konduktivitas pipa logam.

e.Kurang Bobot & Kekuwatan Dhuwur: Proporsi mung 1/8 saka pipa logam, kanthi kekuatan tahan tekanan nganti luwih saka 5MPa (50kg / sqcm), ketahanan sing kuat lan resistensi dampak.

f.Penampilan sing Apik & Kapasitas Aliran sing Lebih Dhuwur: Permukaan njero lan njaba sing alus, resistensi kurang mili, warna alus lan sosok sing ayu.

g.Instalasi Gampang lan andal: Nggunakake panas leleh panas tanpa kabel lengan, lan njupuk sawetara detik kanggo nyambungake lan nggunakake sisipan tembaga sing apik kanggo nyambungake pipa logam lan cekungan.

h.Suwene Nggunakake Urip: Sistem pipa bisa digunakake luwih saka 50 taun kanthi kahanan normal.

aku PP-R bisa didaur ulang lan ramah lingkungan

Materi Hyosung R200P, SINOPEC utawa kanthi sarat pelanggan. 100% ppr materila anyar
Werna Ijo, putih lan abu-abu kaya kebutuhan pelanggan
Ukurane 20-160mm
Logo OEM, TANPA logo, Markt minangka kabutuhan pelanggan
MOQ 500pc / saben
Sample wektu 4-5 dina
Sertifikat CE, ISO9001
Kapasitas Produksi 5.000.000 pcs Sasi.
.Kirim wektu 20 ~ 30 dina sawise nampa setoran T / T utawa L / C, Kita uga duwe kemampuan kanggo ngatasi supaya cepet banget
Jangka wektu pambayaran T / T UTAWA L / C Utawa Western Union UTAWA MoneyGram

3, Bahan lan mesin:


3, Pengepakan & Pengiriman:
Packing:

a, 5 pcs utawa 10 pcs ing kantong plastik, banjur ing karton.
b, Pallet yen dibutuhake.
c, Cetak panjaluk pelanggan utawa label ing kothak
Pengiriman:
a, 100% pangiriman ing wektu.
b, 5-7 dina kanggo tanggal toko sawise dikonfirmasi
c, supaya LCL nampa.
d, Kirim kanthi Express, udhara utawa segara, Kabeh biaya ekonomi.