Warta Perusahaan

Pipa PPR lan Katup Stop Fittings (B41)

2018-11-15

Info Dhasar


  • Suhu: Suhu Normal

  • OEM: Penawaran

  • Spesifikasi: CC CCC

  • Tekanan Nominal: PN1.0-2.50MPa

  • Ukuran: 20 25 32

  • Merek Dagang: Sunplast

  • Asal: China

Katrangan Produk


Materi: PPR
Dianggo: Penyediaan banyu
Tekanan normal: 15.8MPa (23Centigrade)
Range suhu: 5Centigrade nganti 95Centigrade
 
Ppr pas

Ukuran: 20mm nganti 110mm
Tekanan nominal: 2.5MPa
Suhu: 0-95 derajat Celcius
Standar benang: Sunplast
Bahan gasket aksesoris: Silicagel
Bahan kuningan aksesoris: Kuningan H57-36
Tekanan nominal katup: 1.0MPa
Bahan inti 'katup: Kuningan

Kaluwihan:
1) Sehat, netral bakteriologis, sesuai karo standar banyu sing diombe
2) Tahan suhu dhuwur, kekuatan pengaruh sing apik
3) Instalasi sing gampang lan andal, murah biaya konstruksi
4) Properti isolasi panas sing apik banget saka konduktivitas termal minimal
5) Ringan, gampang diangkut lan ditangani, apik kanggo ngirit tenaga kerja
6) Tembok njero sing lancar bisa nyuda tekanan lan nambah kacepetan aliran
7) Isolasi swara (suda 40% dibandhingake karo pipa baja galvanis)
8) Werna cahya lan desain sing apik banget njamin kesesuaian kanggo instalasi sing kapapar lan didhelikake
9) Umume panggunaan dawa banget paling ora 50 taun
 


Ukuran (mm)
Bobot (kg / m) PCS / CTN Ukuran kemasan (m)
Φ 20 202 36 0.4 0.26 0.18
Φ 25 318 34 0.4 0.26 0.18
Φ 32 321 30 0.4 0.26 0.2