Warta Perusahaan

Pipa Air Panas Komposit Pex-Al-Pex Multilayer12 / 16/18/20/25 / 32mm

2018-11-15

Detail Produk

  • Bahan Senyawa: Pipa Senyawa Plastik Aluminium

  • Bahan: PEX-Al-PEX

  • Instalasi lan Sambungan: Instalasi Jenis Panas Nyawiji

  • Teknologi Pipa Komposit Plastik: Lapisan Internal lan Eksternal

  • Pipa Dasar Pipa Komposit Plastik: Dilas Butt lan Las Tumpang-tindih

  • Bahan Lapisan Internal Pipa Komposit Plastik: Dilas Butt lan Las Nyalip

  • Formulir Lapisan Pipa Komposit Plastik: Lapisan Batin lan njaba

  • Model Pipa Komposit Plastik: GS-â € ”X-SP-T-EP

  • Pipe Steel Skeleton PE: Pipa

  • Nggunakake Pipa Senyawa Plastik Aluminium: Tabung Pemanas Air

  • Model Pipa Komposit Plastik Baja: GS-â € "X-SP-T-EP

  • Bahan Pipa Senyawa Plastik Aluminium: Pipa Komposit Aluminium Densitas Tinggi

  • Merek dagang: SUNPLAST

  • Paket Transportasi: Polybag

  • Spesifikasi: 12mm 16mm 18mm 20mm 25mm 32mm

  • Asal: China

Katrangan Produk

Jangkauan Aplikasi Pipa Komposit Plastik Aluminium PEX-AL-PEX:
1. Banyu panas lan pipa banyu adhem kanggo produksi lan panggunaan domestik;
2. Pipa pemanas, pipa sing digunakake kanggo instalasi panas ing lantai lan tembok, piranti leleh salju kanggo bangunan ing sisih lor, taman, bandara, lan liya-liyane;
3. Pipa digunakake kanggo pemanas banyu energi surya;
4. gas batubara lan pipa gas alam;
5. Ngombe banyu ing distrik tartamtu, pipa sing digunakake kanggo proyek banyu sing direklamasi;
6. Pipa digunakake kanggo AC pusat, koil kipas;
7. Pipa industri sing digunakake kanggo transportasi minyak lan cairan pendinginan;
8. Pipa digunakake kanggo lengen kabel utawa kabel;
9. Pipa / tabung digunakake kanggo input oksigen ing rumah sakit;
10. Pipa sing digunakake kanggo proyek irigasi ing pertanian utawa kebon;
11. Pipa sing digunakake kanggo nyedhot gas ing kondisi vakum;
12. Tabung sing digunakake ing pabrik minuman kanggo transportasi cairan sing bisa dipangan.

Spesifikasi:
Pipa PEX AL PEX
Standar: GB / T28001
Jinis: Butt Las utawa Tumpang tindih
Layanan OEM kasedhiya
Pasar Utama: Negara Eropa

Informasi Detail:

Produk Pipa PEX AL PEX
Jinis Weld tumpang tindih
Materi Lapisan Tengah ---- Jalur Aluminium
Lapisan metu --- Polyethylene silang
Laser batin ---- Polyethylene silang
Antarane Lapisan --- Adhesives Las
Werna Kasedhiya Werna Putih, Oranye, Kuning, utawa OEM
Merek OEM (Logo utawa perusahaan sampeyan bisa dicithak ing pipa)
Standar sing Ditrapake STANDAR EUROPE, STANDAR DIN;
Tekanan 1,25 MPA
MOQ 100 Gulung
Conto Sampel gratis kasedhiya, coba mbayar ongkos kirim.
Ketentuan Pembayaran Setoran 30% T / T, 70% Imbang karo salinan BL.
Pasar Utama Rusia, Ukraina, Australia, Spanyol, CZ, Jerman, Israel, Dubai, lsp
Jaminan Quantity 2 taun
Urip Layanan 50 Taun
Karakteristik Sambungan ---- soket kuningan, sikut kuningan, tembaga tee lan salib kuningan
Suhu dhuwur nganti 95 derajat lan tekanan dhuwur nganti 3,5Mpa.
UV nglindhungi, Bisa diinstal ing ndhuwur utawa ing ngisor lemah.
Trep kanggo transportasi, Bisa dikemas kanthi gulung, ngirit ruangan ing wadhah.
Fleksibel, Bisa ditekuk menyang sudhut apa wae, gampang kanggo mbenerake arah lan nyimpen peralatan.
Isolasi listrik sing apik, Kualitas banyu ora kena pengaruh
Ora mengaruhi kualitas banyu lan ngganti komposisi kualitas banyu
Ora fade, ora tuwa, anti-asam, anti korosi, awet
Aman lan sehat, ramah lingkungan, ora mbebayani tumrap awak lan gampang diresiki.
Panganggone Sistem banyu adhem lan panas papan dununge lan bangunan komersial
Transportasi pasokan banyu industri lan bahan kimia
Sistem pipa banyu murni lan pasokan banyu domestik.
Jaringan pipa lan sistem pemanfaatan banyu udan.
Sistem transportasi produksi banyu ngombe

 
Data Teknik:

Katrangan AL Strip Nglukis (mm) Ukuran (mm) Bobot (KG / gulung) Paket (meter / gulung)
Pipa PEX AL PEX 0.21 16 * 2.0 9.5 100
0.21 18 * 2.0 10.0 100
0.23 20 * 2.0 12.0 100
0.25 26 * 3.0 22.4 100
0.28 32 * 3.0 14.0 50