Warta Perusahaan

Pipa Kaku Daya Tinggi Dikiatake Pipa Drainase HDPE Wound Spirally

2018-11-15

Info Dhasar

  • Model NO.: Dn: 20mm-800mm

  • Bahan: PE-Steel Strip-PE

  • Formulir Lapisan Pipa Komposit Plastik: Lapisan Batin lan njaba

  • Pipe Steel Skeleton PE: Pipa

  • Papan Asal: Zhejiang China

  • Dawane: 5.8-12m

  • Tekanan: 1MPa-3.5MPa

  • Spesifikasi: DN20-1600mm

  • Kode HS: 7306309000

  • Bahan Senyawa: Pipa Komposit Plastik Baja

  • Instalasi lan Sambungan: Instalasi Jinis Clamping

  • Model Pipa Komposit Plastik: GS-â € ”D-SP-T-EP (PE)

  • Model Pipa Komposit Plastik Baja: GS-â € ”D-SP-T-EP (PE)

  • Jeneng: Sino East

  • Kandel: En2.3-59.3mm

  • Merek dagang: Wétan Sino

  • Asal: China Zhejiang

Katrangan Produk

Promosi sale! HDPE pipa bergelombang tembok didol

Kaluwihan

1. Ora beracun:
Bahan pipa PE ora beracun, tanpa rasa, kalebu bahan bangunan ijo, ora bisa skala, sing bisa nambah banyu kanthi efektif
Kualitas Iki minangka keamanan higienis, daur ulang lan ramah lingkungan

2. Ora Ana Bocor:
Pipa PE disambungake kanthi cara fusi bokong, fusi soket lan elektrofusi lan kekuatan titik gabungan luwih dhuwur
Saka tabung dhewe.
3. Instalasi Gampang:
Pipa HDPE Ringan, duwe fleksibilitas sing apik
4. tahan korosi:
Resistensi dhuwur kanggo nyerang saka macem-macem jinis bahan kimia. Inert Kimia
5. Biaya sing luwih murah:
Pipa PE ora mung gampang diangkut lan dipasang, nanging uga nyuda intensitas tenaga kerja lan nambah kerja
Efisiensi
6. umur dawa:
50 taun nggunakake tekanan.


Aplikasi

1. Pasokan banyu kota, pasokan gas lan pertanian lsp.
2. Penyediaan banyu Komersial & Residensial
3. transportasi cairan industri
4. Perawatan limbah
5. Industri panganan lan kimia
7. Ganti pipa semen lan pipa baja
8. Silt Argillaceous, transportasi lendhut
9. Jaringan pipa ijo kebon


DN Diameter Min Ave Min panginepan WT Min laminasi WT Dawa Ikatan
200mm 195mm 1.1mm 1,5mm 54mm
300mm 294mm 1,7mm 2.0mm 64mm
400mm 392mm 2.3mm 2.5mm 74mm
500mm 490mm 3.0mm 3.0mm 85mm
600mm 588mm 3.5mm 3.5mm 96mm
700mm 685mm 4.0mm 4.0mm 102mm
800mm 785mm 4,5mm 4,5mm 118mm
Materi Bentuk bagean PN Kelas Werna Sertifikasi
HDPE100 Babak 0.6-1.6MPa Ireng utawa putih kanthi garis biru ISO9001: 2008
Standar GB / T13663-2000 Rating SDR