Warta Perusahaan

Pipa Plastik Pipa Tabung PPR Pipa PPR Pipa

2018-11-15

Info Dhasar

  • Materi: PPR

  • Merek Dagang: Pesenan OEM lan ODM olèh

  • Spesifikasi: Siku 90 ° utawa Disesuaikan

  • Tuladha: Gratis

  • Paket Transportasi: Box Carton utawa Customized

  • Asal: China

Katrangan Produk

Ukurane Siku 90 ° utawa Disesuaikan
Materi PPR
Pengepakan Kothak karton utawa minangka syarat pelanggan.
Gambar lan spesifikasi sing disesuaikan bakal ditampa.
MOQ sing sithik, pesenan cilik bisa ditampa.
Pesenan OEM lan ODM olèh.
Pangiriman cepet lan layanan sawise banget.
Jaminan Kualitas: Kita bakal ngrembug karo sampeyan lan menehi sampeyan kualitas paling apik ing pasar.


Informasi Perusahaan:
Delson Rubber & Plastik minangka perusahaan sing terintegrasi ing desain, nggawe cetakan, produksi, pengepakan. Kita bisa nyedhiyakake produk lan layanan paling apik kanthi rega sing kompetitif.
 
Alasan sampeyan milih DELSON:
A: Produk Berkualitas Tinggi
B: Tim sing Bisa dipercaya
C: Rega Kompetitif
D: Sistem Pasokan Cepet
 
Keuntungan Kita:

OLayanan EM--- Perusahaan kami khusus nggawe bagean mekanik OEM ing bahan karet & plastik, lan kita ngasilake miturut conto utawa gambar sampeyan, yen ora kasedhiya, kita ngrancang miturut syarat lan aplikasi.
Vcetakan arious ana--- Kita duwe pabrik cetakan dhewe, lan sawise akumulasi luwih saka 20 taun, ana cetakan sing akeh banget, supaya bisa ngirit biaya cetakan kanggo sampeyan.
Wjaringan sade orldwide--- Kanthi pengalaman ekspor luwih saka 20 taun, kita wis nggawe jaringan sade ing saindenging jagad, lan kita komitmen kanggo nyedhiyakake layanan sing luwih akurat, profesional lan pemikir.
Website--- Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan kita, waca situs web http: // www.sunplastpipe.com.

Kemasan:

Cara kemasan biasane kaya ing ngisor iki, utawa bisa uga minangka panjaluk pelanggan.


Pengiriman:

Kita bakal milih cara pengiriman miturut panjaluk sampeyan.