Warta Perusahaan

Pipa HDPE Rega Kompetitif kanggo Pasokan Banyu

2018-11-15

Info Dhasar

  • Materi: PE

  • Spesifikasi: Dn20-1600, CE, SGS

  • Merek Dagang: Sunplast

  • Kode HS: 3917210000

  • Bahan Senyawa: Pipa Komposit Plastik

  • Kandel: 2.3-59.3mm

  • Papan Asal: China

  • Asal: China

Katrangan Produk

Kinerja Pipa HDPE:

1. Non-beracun, kesehatan: Bahan pipa PE ora beracun, tanpa rasa, liwat ngawasi kesehatan sing ketat, kalebu bahan bangunan ijo, ora bisa skala, sing bisa nambah kualitas banyu kanthi efektif.

2. resistensi korosi: PE kalebu bahan inert, bisa tahan macem-macem media kimia.

3. Noleakage ,: Pipa PE disambungake kanthi leleh listrik, kekuatan antarmuka sing luwih dhuwur tinimbang tabung dhewe.

4. Ketangguhan sing dhuwur: Tingkat perpanjangan pipa PE, umume luwih saka 500% ... Babagan pamukiman sing ora rata, kemampuan adaptif banget kuat, kinerja aseismik sing apik.

5. Resistensi banget kanggo cepet retak kemampuan panyebaran (RCP).

6. fleksibel lan resistensi banget kanggo kemampuan goresan.

7. resistensi nyandhang sing apik, koefisien gesekan tembok sing kurang, resistensi aliran cilik, kemampuan ngirimake sing apik.

8. Bisa nggunakake macem-macem cara trenchless, sing cocog kanggo konstruksi lan instalasi.

9. Biaya sistem sing murah, biaya pangopènan kurang, bisa nyuda biaya kanggo proyek kasebut.

10. Umur layanan sing dawa: pipa PE ngubur peteng biasane nggunakake luwih saka limang taun.

Aplikasi Pipa HDPE:

1. Sistem jaringan pipa banyu keran Urban nggunakake pipa PE diameteripun gedhe, kesehatan ora beracun, ora nglanggar ati, luwih cocog kanggo saluran utama pasokan banyu kutha lan tabung sing dikubur, keamanan, kebersihan, konstruksi sing trep.

2. Tabung semen sing bisa diganti, pipa wesi lan tabung baja Digunakake kanggo proyek renovasi jaring lawas, ora butuh penggalian area sing akeh, biaya murah, bisa digunakake ing kutha rekonstruksi jaringan pipa.

3. Saluran bahan industri Industri kimia, serat kimia, panganan, kehutanan, apotek, industri ringan lan pembuatan kertas, metalurgi lan bahan baku industri liyane sing ngasilake pipa.

4. Jaringan pasokan banyu lanskap Lansekap butuh akeh pipa banyu, kateguhan pipa PE lan biaya murah, dadi pilihan sing paling apik.

5. Pipa pembuangan limbah pipa PE duwe ketahanan korosi unik, bisa digunakake ing banyu limbah industri, pipa limbah limbah, biaya murah lan biaya perawatan.

6. Ore, transfer pipa PE yaiku resistensi dhuwur kanggo stres lan tahan aus, bisa digunakake kanthi wiyar, abu batubara lan lendhot umpan kali.

7. Pipa irigasi pertanian Pipa PE sing apik, aliran gedhe, konstruksi lintas dalan, resistensi dampak sing apik, minangka alat sing cocog kanggo irigasi pertanian.

Pipa PE kanggo pasokan banyu













HDPE100 PN4 PN5 PN6 PN8 PN10 PN12.5 PN16 PN20 PN25 _
Diameter njaba (mm) SDR41 SDR33 SDR26 SDR21 SDR17 SDR13.6 SDR11 SDR9 SDR7.4 SDR6
Kandel (mm)
16 _ _ _ _ _ _ _ 2 2.3 3
20 _ _ _ _ _ _ 2 2.3 3 3.4
25 _ _ _ _ _ 2 2.3 3 3.5 4.2
32 _ _ _ _ 2 2.4 3 3.6 4.4 5.4
40 _ _ _ 2 2.4 3 3.7 4.5 5.5 6.7
50 _ _ 2 2.4 3 3.7 4.6 5.6 6.9 8.3
63 _ _ 2.5 3 3.8 4.7 5.8 7.1 8.6 10.5
75 _ _ 2.9 3.6 4.5 5.6 6.8 8.4 10.3 12.5
90 _ _ 3.5 4.3 5.4 6.7 8.2 10.1 12.3 15
110 _ _ 4.2 5.3 6.6 8.1 10 12.3 15.1 18.3
125 _ _ 4.8 6 7.4 9.2 11.4 14 17.1 20.8
140 _ _ 5.4 6.7 8.3 10.3 12.7 15.7 19.2 23.3
160 _ _ 6.2 7.7 9.5 11.8 14.6 17.9 21.9 26.6
180 _ _ 6.9 8.6 10.7 13.3 16.4 20.1 24.6 29.9
200 _ _ 7.7 9.6 11.9 14.7 18.2 22.4 27.4 33.2
225 _ _ 8.6 10.8 13.4 16.6 20.5 25.2 30.8 37.4
250 _ _ 9.6 11.9 14.8 18.4 22.7 27.9 34.2 41.5
280 _ _ 10.7 13.4 16.6 20.6 25.4 31.3 38.3 46.5
315 7.7 9.7 12.1 15 18.7 23.2 28.6 35.2 43.1 52.3
355 8.7 10.9 13.6 16.9 21.1 26.1 32.2 39.7 48.5 59
400 9.8 12.3 15.3 19.1 23.7 29.4 36.3 44.7 54.7
450 11 13.8 17.2 21.5 26.7 33.1 40.9 50.3 61.5
500 12.3 15.3 19.1 23.9 29.7 36.8 45.4 55.8

560 13.7 17.2 21.4 26.7 33.2 41.2 50.8 62.5

630 15.4 19.3 24.1 30 37.4 16.3 57.2 70.3

710 17.4 21.8 27.2 33.9 42.1 52.2 64.5 79.3

800 19.6 24.5 30.6 38.1 47.4 58.8 72.6 89.3

900 22 27.6 34.4 42.9 53.3 66.2 81.7


1000 24.5 30.6 38.2 47.7 59.3 72.5 90.2


1200 29.4 36.7 45.9 57.2 67.9 88.2