Warta Perusahaan

Pipa HDPE 100 / PE100 kanggo Pasokan Gas

2018-11-15

Detail Produk

Info Dhasar

  • Ketik Atribut ing kene (kayata: Ukuran): Ketik Nilai ing kene (kayata: 12 Inci)

Katrangan Produk

Fitur pipa gas PE:
* Korosi Polyethylene minangka bahan inert, kajaba kanggo sawetara oksidan sing kuwat, bisa tahan karo macem-macem media kimia agresif, ora ana korosi elektrokimia, ora ana lapisan.
* Ora bocor. Pipa gas PE utamane sambungan las (sambungan panas utawa sambungan campuran), dibandhingake karo sendi jinis karet utawa sendi mekanik liyane, ora mbebayani amarga distorsi sing disebabake amarga ana bocor.
* Resistensi sing apik kanggo kapasitas goresan. Efektif tumrap goresan amarga konsentrasi stres ing materi, bisa nyuda kerusakan pipa.
* Kuwat banget. Pipa gas PE minangka pipa kateguhan sing dhuwur, elongasi ing break umume luwih saka 500 persen, adhedhasar kemampuan pipa adaptasi karo pamukiman sing ora rata banget. Iki minangka kinerja seismik sing apik banget.
* Keluwesan sing apik banget. Pipa gas polietilen PE sing fleksibel bisa nggawe volume disk. Ora ditrapake kanggo pambangunan, gampang kanggo pipa gas PE sing selaras karo sarat cara pambangunan diganti.
* Struktur pipa gabungan sing majeng. Kawat pemanasan spiral sing ora kapapar kanggo njamin konduksi panas zona las, lan efektif mungkasi sirkuit cekak nalika pipa dilebokake ing fenomena kasebut, nalika ngindhari kawat listrik sing rentan ngalami cacat korosi lan tembok njero pipa sing lancar, gampang dipasang.
* Resistensi sing apik kanggo pass crack kanthi cepet. Pipa retakan cepet nuduhake retakan sing ora disengaja ing pipa, kanthi kecepatan pirang-pirang atus retak m / s, nyebabake puluhan meter utawa uga kacilakan pipa km seketika sing gedhe. Panganggone nyata durung nemokake pipa gas poliethelin sing pisah.
* Umur dawa, nganti 50 taun.
Perusahaan kami nggunakake bahan baku bermutu tinggi kanggo ngasilake pipa gas PE, kanthi produksi pipa tekanan pipa gas PE sing diperlokake kanggo lisensi produksi lisensi pabrikan peralatan khusus, pabrik kaliber de20-1000mm, adhedhasar reputasi, ngapikake layanan, welcome to contact us .
Properties fisik:

Barang Nilai Khas
Stabilitas Termal > 20
Pembalikan Longitudinal <= 3%
Tingkat aliran leleh <= 20%
Elongation ing Break > = 350%
Resistensi panyebaran retak kanthi cepet Tes Skala Lengkap (dn> = 250mm), PC Tekanan Kritikal, FS> = 1.5xMOP
Tes S4 (kanggo kabeh ukuran) Tekanan Kritik P C, s4> = MOP / 2.4-0.072
Resistensi kanggo nyuda pertumbuhan retak (en> = 5mm) 165h
Tes Hidrostatik Gagal Wektu> = 100h, 20,9.0MPa (PE80), 12.4MPa (PE100) Ora Ana Kebocoran, Ora Ana Pecah
Gagal Wektu> = 165h, 80,4.5MPa (PE80), 5.4MPa (PE100) Ora Ana Kebocoran, Ora Ana Pecah
Gagal Wektu> = 1000h, 80,4.0MPa (PE80), 5.0MPa (PE100) Ora Ana Kebocoran, Ora Ana Pecah
Resistensi Weathering (akumulasi energi sing luwih>> = 3.5GJ / m2) Isih nyukupi sarat barang 1,4 lan 9


Ukuran pipa gas PE:

Dhiameter nominal (mm) Kekandelan tembok minimal, en (min)
SDR11 SDR17.6
20 3.0 2.3
25 3.0 2.3
32 3.0 2.3
40 3.7 2.3
50 4.6 2.9
63 5.8 3.6
75 6.8 4.3
90 8.2 5.2
110 10.0 6.3
125 11.4 7.1
140 12.7 8.0
160 14.6 9.1
180 16.4 10.3
200 18.2 11.4
225 20.5 12.8
250 22.7 14.2
280 25.4 15.9
315 28.6 17.9
355 32.3 20.2
400 36.4 22.8
450 40.9 25.6
500 45.5 28.4
560 50.9 31.9
630 57.3 35.8