Warta Perusahaan

Pipa PPR sing Aman Bisa Dijamin

2018-11-15

Popularitas dekorasi omah kanggo ningkatake kemakmuran pasar bahan bangunan, PPR Pipeline digunakake ing saben bahan dekorasi omah sing digunakake ing banyu, lan saiki dadi pasar bahan bangunan, macem-macem PPR Pipeline, merek yuta, kompetitif banget. Akeh sing ana sawetara PPR Pipa sing nyebabake pengaruh kualitas sing kurang apik ing pasar, ora enak, konsumen ora bisa mbedakake saka permukaan.

Umur pipa PPR sing kurang berkualitas sithik, mung bisa nggunakake 1 nganti 2 taun, konsumen nate milih PPR Pipeline sing kurang apik, sajrone nggunakake jangka pendek, bakal bocor, pipa bledosan lan kacilakan liyane, omah anyar sing direnovasi bisa uga rusak sapisan

Pipa PPR asli ing kahanan normal, umur layanan nganti 50 taun, produk PPR Pipeline ora teknologi, nemtokake kualitas kunci PP-R ing bahan baku

Cara milih pipa sing pas kanthi rega sing pas, iku penting banget kanggo dheweke. Resep ing ngisor iki, mulang babagan cara ngenali tabung PPR sing apik utawa ora apik:

Apa tekstur kasebut alus, apa partikel kasebut seragam. Tabung PPR saiki ing pasar umume warna putih lan abu-abu pirang-pirang warna, ing kahanan normal, plastik daur ulang ora bisa putih, mula akeh wong sing mikir manawa putih iku paling apik, nyatane, tampilan iki luwih sisi. Kanthi nganyari teknis kanggo nambah, warnane dudu standar sing cocog kanggo ngenali Pipa PPR. Tube apik utawa ala, sing ora bisa ngatasi masalah, tutul, partikel atos bisa dicampur karo kotoran liyane.

Nganggo utawa tanpa mambu. Pipa PPR minangka bahan utama polipropilena, pipa sing apik tanpa mambu, ora enak rasane aneh, umume dicampur karo poliethelin, tinimbang polipropilena.

Tabung PPR kanthi kekerasan sing cukup, kanthi santai bisa disemprot dadi deformasi tabung, mesthine dudu tabung PPR.

Tabung PPR sing apik, "tahan banting" apik, gampang banget kanggo ngrusak kanthi alami dudu tabung PPR sing apik. Nanging atose ora padha karo elastisitas sing apik, babagan cara ngrusak tabung PPR sing rusak, kita kudu mangu-mangu. Amarga sawetara pabrike ilegal kanthi nambah kalsium karbonat lan impurities liyane kanggo nambah atose pipa, mula tabung kanthi rawan suwe bisa rusak.

Ngobong kobong, intuisi lan migunani banget. Bahan baku sing dicampur karo plastik daur ulang lan kotoran liyane ing tabung PPR yaiku asap ireng, mambu pedhes; bahan sing apik ora mung ora ngrokok sawise diobong, ora ana ambune, sawise diobong, cairan cair isih resik banget.

Kanggo nginstal PPR Pipess, kita ora bisa dadi profesional, nanging ngerteni langkah-langkah welding sing paling dhasar bisa mbantu kita mriksa manawa instalasi pipa banyu selaras karo norma, saengga pipa banyu sing aman bisa dijamin.

1, lumahing pipa lan sendi supaya resik, lancar, ora ana minyak.

2, kudu diwenehi tandha ing pipa kanggo nyoba dilebokake. (Podo karo ambane sing cocog karo gabungan).

3, kabeh ditempelake kanggo nindakake ambane dadi panas, kalebu pipa lan sendi, ditindakake ing alat las.

4, kanggo ngrampungake wektu panas, PPR Pipa pipa kanthi lancar lan rata diuripake menyang sendhi, dadi kombinasi padhet lan sampurna.

5, ing sendi pipa sawise ngelas sawetara detik, sampeyan bisa nyetel posisi konektor.

6, ing wektu sing cendhak, konektor bisa uga mbukak.

7, kanthi mesin las panas sing nyesuekake dhewe kanggo pipa lan pipa sing dipasang, suhu 260 ° C.

8, mesin kasebut nyambung karo tenaga (220v) lan ngenteni sedhela, nalika lampu ijo sing sumunar tekan suhu las, wiwit bisa digunakake.

9, amarga bahan kasebut entheng, fleksibel, kabeh las bisa ditindakake ing meja, kauntungan iki bisa ngirit jam kerja.

10, kadang ing tembok kanggo nggawe sawetara sambungan, kita kudu nggatekake lokasi gabungan ing ruang operasi, sampeyan bisa operate. Yen suhu sekitar ngisor 5 ° C, wektu paningkatan ditambah nganti 50%.