Warta Perusahaan

Mesin Las Fusion Socket Fusion Socket Pipa sing Disetujui Ce

2018-11-15

Info Dhasar

  • Saiki: Saiki Urip

  • Aplikasi: Pipa lan Las Fitting

  • Tegangan: 110V / 220V

  • Rentang Ukuran Las: 20-40mm

  • Dhukungan Sockets: D20.D25.D32.D40

  • Kabel Listrik: Kabel VDE, Kabeh Plug OEM

  • Werna Nangani: Ijo / Biru / Abang / Ireng / OEM

  • Paket Transportasi: Kertas Case / Metal Case / Wooden Case

  • Asal: Zhejiang, China

  • Jinis: Las Plastik

  • Model: Thj-40n

  • Jeneng merek: Pipetech

  • Daya: 600W

  • Dianggo: Pipa PPR lan Fittings

  • Temp Makarya: 260 Gelar

  • Case: Case Kertas / Metal Case

  • Merek dagang: SUNPLAST

  • Spesifikasi: CE, PATEN

  • Kode HS: 8515809090

Katrangan Produk

Kita minangka pabrik China sing khusus ing PPR, mesin campuran pipa HDPE lan peralatan las plastik uga bahan bangunan pipa lan peralatan wiwit taun 2000, perusahaan kami sing ana ing Hangzhou, China lan merek produk "SUNPLAST" misuwur lan profesional ing lokal Tiongkok pasar lan uga disenengi ing Eropa, Asia lan Amerika Selatan kanthi standar CE lan ISO9001.
 
Mesin fusi pipa plastik berkualitas tinggi lan tingkat paling dhuwur lan peralatan las saka merek PIPETECH China kasedhiya kanggo para pelanggan kelas paling dhuwur ing saindenging jagad.
Kemampuan produksi 250000 set mesin fusi soket saben taun kanthi layanan OEM.
Pengalaman 16 taun nyebabake produk SUNPLAST duwe umpan balik sing populer lan kita bakal adoh lan nyawisake nyedhiyakake pipa produk plastik sing dhuwur lan lengkap.


 




FAQ:

P: Apa kemampuan ngirim?

A: Siji wadhah 20 "kanthi pangiriman OEM sajrone 30 dina.

 

P: Apa MOQ sampeyan?

A: Brand kita, ora MOQ, nanging OEM requst MOQ 300sets

 

P: Apa port pengiriman biasa?

A: Shanghai utawa Ningbo

 

P: Apa bayarane sampeyan?

A: TT / LC

 

P: Apa kita bisa duwe conto?

A: Sampel gratis nganggo akun ekspres, utawa tuku conto liwat toko online.

 

P: Kanggo kontak kanthi cepet?

A: Whatsapp 24 jam, skype, cel, email.