Warta Perusahaan

Kancing Pipa Baja Las ANSI B16.9 Baja

2018-11-15

Info Dhasar

  • Model NO.: BW

  • Wangun: Podo

  • Sudut: 90 Derajat

  • Bahan: Baja Karbon

  • Sertifikasi: ASME, ANSI, DIN, JIS, BS, GB, GS, KS, API

  • Ukuran: 1/2 "nganti 24"

  • Pungkasan: Bw

  • Kelas Baja: A234wpb

  • Paket Transportasi: dening Plywooden Case utawa Pallet

  • Asal: China

  • Sambungan: Las

  • Kode Kepala: Babak

  • Kekandelan Tembok: Sch40s

  • Teknik: meksa nindakake perkara

  • Werna: Ireng

  • Lumahing: Lukisan Ireng

  • Proses: Mulus

  • Merek dagang: SUNPLAST

  • Spesifikasi: API

  • Kode HS: 73079300

Katrangan Produk



Fittings Pipa Gandheng Butt:

1. Jinis: Siku, tee, reducer, tutup, bend lan sapanunggalane.

2. Ukuran: 1/2 "-36" bisa mulus, 5 "-110" bisa dilas

3. Kandel
Std, xs, xxs, sch10, sch20, sch30, sch40, sch60, sch80, sch160, lsp.

4. Materi:
Baja karbon: A234 wpb, a105, q235, st37.2, st35.8 lan liya-liyane.
Baja campuran: Wp11, wp22, wp12, wp5, wp9 lan liya-liyane.
Baja pipa: WPHY 42, WPHY 46, WPHY 52, WPHY 56, WHPY 60, WHPY 65, WPHY 70 lan sapanunggalane

5. lumahing:
Lukisan ireng utawa lukisan warna kanggo kelengkapan baja karbon lan baja paduan

6. 8 "lan ukuran ing ngisor iki bakal dikemas kanthi kasus kayu lapis.
Ukuran 10 "lan ndhuwur bakal dikemas nganggo palet kayu lapis

7. Standar: ANSI B16.9, MSS SP 75, EN10253-2, JIS B2313

8. Klien utama kita yaiku saka Turki, Italia, Prancis, Spanyol, Afrika Selatan, Maroko, Dubai, Iran, Suriah, Singapura, Vietnam, Austria, AS, Kanada, Meksiko, Korea, Thailand, India, Bulgaria, Rusia lan liya-liyane

9. panggunaan: industri minyak bumi, perusahaan kilang, industri pupuk, pembangkit listrik, pembuatan kapal, platform darat

Jeneng sikut (90deg / 45deg / 180degLR / SR), tee (lurus / nyuda), reducer (Con./Ecc.), tutup, tikungan (3D, 5D), pucuk pungkasan
sikut (90deg / 45deg), tee (lurus / nyuda), puting susu, kopling, bushing, plug, salib, union
Jinis BUTT Gandheng PIPE FITTING
FITTING Pipa PALING (SW / Thread)
Ukurane 1/2 "-36" seamless, 8 "-110" las
1/2 "-4"
Kekandelan tembok STD, XS, XXS, SCH10, SCH20, SCH30, SCH40, SCH60, SCH80, SCH160
2000 #, 3000 #, 6000 #, 9000 #
Standar sing ditrapake ASME, ASTM, MSS, JIS, DIN, EN,
Materi Baja tahan karat: A403 WP304, A403 WP304L, A403 WP316, A403 WP316L, A403 WP321
Baja karbon: A234WPB, A420 WPL6
Baja campuran: WP11, WP22, WP12, WP5, WP9, WP91
Baja tahan karat: A182 F304, A182F304L, A182 F316, A182 F316L, A182 F321, A182 317H, A182316Ti, F53, F51
Baja karbon: A105, A350LF2
Baja campuran: A182 F11, A182F22, A182F12, A182 F5, A182F91, A182 F9
Wektu Pangiriman Biasane Sajrone 30 dina sawise tanggal pesen utawa minangka sarat sampeyan
Bayaran L / C nalika ndeleng, T / T
Ekspor menyang Singapura, AS, Maroko, Thailand, Australia, Vietnam, Italia, Iran, India, Ukraina, Nigeria, Mesir, Meksiko, Pakistan,
Tunis, Libanon, Dubai, Irak, Suriah, Afrika Selatan, Korea Selatan, Prancis, Spanyol, Turki, Bulgaria
Aplikasi wis dibukak kayata minyak, industri kimia, konservasi banyu, tenaga listrik, ketel, mesin, metalurgi, konstruksi sanitasi lsp.
Kemasan Kasus kayu, kantong plastik palet kayu utawa kebutuhan pelanggan
Liyane Keyakinan sing kita tindakake yaiku "Pemasaran kanthi kualitas lan ngembangake karir kanthi kredit"