Warta Perusahaan

HDPE Asam Pipa Banyu lan Resistensi Alkali, Pelarut Organik

2018-11-15

Pipa Banyu HDPE Cara sambungan sing paling umum yaiku: sambungan panas, sambungan sing dipasang, sambungan fleksibel jinis soket, sambungan flange, sambungan sendi transisi plastik-baja.

1, HDPE Water Pipa sambungan nyawiji panas

Sambungan panas nyawiji minangka alat pemanas khusus, kanthi tekanan ing Pipa Air HDPE utawa alat pipa sing disambungake menyang bagean sing bakal dilebur, copot alat pemanas, tekanan saka loro permukaan leleh bebarengan, kanthi tekanan tetep kanggo periode wektu, Nganti gabungan dadi adhem. Sambungan leleh panas kalebu sambungan bokong sing nyawiji panas, sambungan soket leleh panas, sambungan pelana panas nyawiji.

2, HDPE Water Pipe sambungan campuran

Sambungan sekring dipasang kabel resistensi internal kanthi bagean sekring khusus saka sambungan karo pipa sing ana gandheng cenenge karo daya, liwat bagean sambungan pemanas resistansi sing dipasang, dadi integrasi, nganti adhem bareng. Sambungan sing dipasang bisa digunakake kanggo nyambung menyang HDPE Water Pipe utawa fittings socket kanthi macem-macem jinis lan tingkat aliran leleh sing beda. Sambungan sekring dipérang dadi koneksi soket sing dipasang lan sambungan jinis pelana sing dipasang.

3, pe soket jinis sambungan fleksibel

Sambungan fleksibel jacking pipa poliethelin minangka jinis sambungan anyar sing dikembangake kanthi referensi prinsip sambungan fleksibel tipe soket saka besi cor lan polivinil klorida (pvc-u). Gandheng ing salah sawijining pucuk Pipa Air HDPE kanthi corong polietilen sing dikuatake.

Sambungan fleksibel tipe soket minangka salah sawijining Pipa Air HDPE langsung menyang tabung utawa pipa ing soket khusus, liwat stopkontak ing tarik kompresi dering kunci, segel ketat karet segel, kanggo nggandhengake tujuan pipa lan pipa.

4, Sambungan flange Pipa Air HDPE

Sambungan flange umume digunakake kanggo pipa polietilen lan pipa utawa katup logam, meter aliran, pengukur tekanan lan sambungan peralatan tambahan liyane. Sambungan flange utamane dening konektor flange poliethelin, flensa baja utawa aluminium, gasket utawa segel, baut, kacang lan komponen liyane. Sambungan flange yaiku liwat baut pengikat, kacang-kacangan, sambungan flange lan potongan-potongan flange ing kontak sing cedhak kanggo nggayuh tujuan sambungan.

5, Pipa Banyu HDPE saka sendi transisi plastik-plastik sing disambungake

Gabungan transisi plastik-plastik digunakake kanggo nyambungake pipa polietilen lan pipa logam kanthi sendhi transisi plastik-baja adhem utawa prapabrik. Sambungan transisi plastik-plastik duwe cincin lan segel anti-tarik, biasane mbutuhake kinerja panyegelan lan resistensi nggambar, resistensi tekanan luwih gedhe tinimbang sistem pipa polietilen.

Fitur

1. Karakteristik dhasar: poliethelin kerapatan tinggi minangka bahan kaya lilin putih buram, proporsi banyu tinimbang cahya, gravitasi tartamtu 0,941 ~ 0.960, alus lan angel, nanging rada angel tinimbang LDPE, nanging uga rada dawa, non -toxic, tanpa rasa.

2. Ciri pembakaran: gampang kobong, saka geni bisa terus kobong, pucuke geni kuning, sisih ngisor biru, kobong bakal lebur, cairan netes, ora ana asap ireng, ing wektu sing padha, nalika diterbitake parafin ngobong ambune

3. Keuntungan utama: Naisuan Jian, tahan pelarut organik, isolasi listrik sing apik banget, suhu sithik, isih bisa njaga kateguhan tartamtu. Kekerasan permukaan, kekuatan tarik, kaku lan kekuatan mekanik liyane luwih dhuwur tinimbang LDPE, cedhak karo PP, tinimbang PP sing angel, nanging permukaan kasebut rampung dadi PP

Bagéan saka produk

1. Papan arena (papan hoki es); 2. Ransel tas ransel; 3. Piring peluru; 4. Tutup botol; 5. resistensi kimia saka sistem pipa; 6. isolator kabel koaksial; 7. Wadah panyimpenan panganan; Tangki bahan bakar mobil; 9. proteksi korosi pipa baja; 10. kothak listrik lan pipa; 11. lensa infrared adoh; 12 kursi lan meja lempitan; 14. sistem tabung transfer panas panas bumi; 15. mortir geni tahan panas; Helm; 17. hula hoop; 18. sistem pipa distribusi gas alam