Warta Perusahaan

Pipa Pex-a kanggo Heating Underfloor

2018-11-15

Detail Produk

Katrangan Produk

Deskripsi Produksi:

  • Jeneng: Koil pemanas PE-Xa (Peroxide crosslinked polyethylene)

  • Bahan: PE-Xa (Peroksida silang polyethylene)

  • Panggonan Asal: Zhejiang China (Daratan)

  • Spesifikasi: 16 * 2.0, 20 * 1.9, 20 * 2.0, 25 * 2.3 (mm)

  • Rating Tekanan: 1.25MPa, 1.6MPa, 2.0MPa, 2.5MPa

  • Werna: putih transparan utawa warna liyane minangka panjaluk sampeyan

  • Standar: DIN8077 / 8078 (standar Jerman). GB / T18992.2-2003 (Standar Nasional)

  • Sertifikasi Pabrik: ISO; Biro Veritas; GB / T18992.2-2003 (Standar Nasional)

ITEM SPESIFIKASI PAKET
 
Pipa Pemanas Lantai PEX-A 16 * 1.8 (mm)
 
200m / 300m saben rol
16 * 2.0 (mm)
 
20 * 1,9 (mm)
 
20 * 2.0 (mm)
 
25 * 2.3 (mm)

   

Fitur Produk PE-Xa:

 

1, Sehat, kepenak & sanitasi: sesuai karo prinsip perawatan kesehatan tradisional, ngilangi kadhemen ing njero ruangan lan ningkatake sirkulasi getih uga njamin hawa seger, ora ana bledug utawa aliran reged.

2, stabilitas panas sing apik: Anget ing ngisor ora ana kedadeyane pemanasan sing ndadak, akeh area panas sing saya gedhe ing lemah, alon-alon, panas panas cukup kanggo njaga anget njero ruangan sanajan ing interval interval sing anget.

3, Produktivitas dhuwur & hemat energi: Panas radiasi kabeh ilang, sithik, lan panas dadi fokus ing papan utama manungsa. Tingkat panggunaan panas sing dhuwur lan ngirit sekitar 30% energi dibandhingake karo piranti tradisional Radiant Heat.

4. Ngirit area: nyimpen papan urip udakara 3% amarga ora ana radiator utawa pipa sing jelas ana ing lemah. Kabeh pipa dipasang lan didhelikake ing ngisor lemah.

5. Ekonomis & praktis: ngirit biaya dekorasi pipa amarga tanpa pipa ing permukaan lantai, ngirit limbah lan biaya perbaikan amarga umure nggunakake umure bisa nganti 50 taun.