Warta Perusahaan

Jadwal Jual Panas 40 SDR11 Butt Las HDPE Pipe Fitting

2018-11-15

Detail Produk

Info Dhasar

  • Bahan: HDPE

  • Sambungan: Las

  • Kekandelan: 20mm ~ 1200m (Od2.0mm ~ 45.9mm)

  • Katrangan: SDR11, SDR13.6, SDR17, SDR21, SDR26

  • Spesifikasi: D20mm ~ D2000mm, 20-2000mm

  • Panjaluk: ISO14001: 2004

  • Aplikasi: Pasokan Banyu, Pasokan Gas

  • Tekanan: 1.6 / 1.25 / 1.0 / 0.8 / 0.6 MPa

  • Instalasi: Welding, Fusion, Heat Welder

  • Dawa: 4m / 6m / minangka Panjaluk Pelanggan

  • Sertifikat: CE / ISO / GOST

  • Umur Umure: Luwih saka 50 Taun

  • Merek dagang: SUNPLAST / OEM

  • Asal: China

  • Kode HS: 3917400000

Katrangan Produk

1, Materi: 100% bahan anyar
2, Standar: ISO 14001
3, Spesifikasi: 20 ~ 2000mm
4, Warna: Ireng / OEM
5, Kehormatan: merek kehormatan China / merek top Shanghai.
6, Pabrik: 150 ewu meter persegi, 400 karyawan.
7, Distributor eksklusif bisa ditampa.

Spesifikasi:

1) Materi: 100% bahan anyar

2) Seri: SDR11, SDR13.6, SDR17, SDR21, SDR26

3) Warna: Warna utawa warna warna kulit liyane mutusake

4) Properti:
A) Sehat lan ora beracun, netral bakteri, salaras karo banyu sing diombe
standar
B) Tahan suhu dhuwur (110o C), kanthi kekuatan pengaruh sing apik (liwat
5MPa)
C) Teknik sambungan Jerman sing unik lan ora ana tandhingane, instalasi sing trep lan andal, biaya konstruksi kurang
D) Pengawetan panas sing apik
E) Ringan, gampang diangkut lan ditangani
F) Tembok njero sing lancar bisa nyuda tekanan lan nambah kacepetan aliran
G) Isolasi swara (suda 40% dibandhingake karo pipa baja galvanis)
H) Werna cahya lan desain sing apik banget njamin kesesuaian kanggo instalasi sing kapapar lan didhelikake
I) Materi sing bisa didaur ulang
J) Umure panggunaan paling suwe paling ora 50 taun




P: Apa bahan baku?
A: Kita mung nggunakake 100% bahan Korea.

P: Apa MOQ sampeyan?
A: Minangka panjaluk pelanggan. (Contone: pipa PPR D20, MOQ 3000m)

P: Apa kemampuan produksi? utawa wektu pangiriman?
A: Kemampuan produksi ndhukung dhukungan supaya 40HQ rampung sajrone seminggu.

P: Apa port pengiriman biasa?
A: Shanghai utawa Ningbo

P: Apa bayarane sampeyan?
A: Pembayaran advance utawa TT sadurunge dikirim utawa LC

P: Apa kita bisa duwe conto?
A: Sampel gratis, gratis pengiriman ing China ing endi wae. Pengangkutan ing luar negeri biaya sampeyan.

P: Kanggo dobel banget, sapa sing online?
A: Manajer Sales lan Marketing 24 jam layanan online.


Kontak 24 jam: