Warta Perusahaan

Kumpulan Master Warna Abang kanggo Pewarna Plastik

2018-11-15

Detail Produk

Info Dhasar

  • Bahan: Polipropilena / PP

  • Dianggo: Plastik Umum, Plastik Teknik, Plastik Khusus

  • Werna: Abang

  • Spesifikasi: SGS

  • Asal: Changsha, China

Katrangan Produk

Kita ngasilake 8 set warna, luwih saka 400 jinis masterbatches warna-warni sing bisa memenuhi syarat sing beda karo para pelanggan. Umume nggunakake pigmen organik sing paling apik lan pigmine anorganik; Konten pigmen bisa saka 5% nganti 80%.

Barang No. Masterbatch warna-warni
Spesifikasi
Werna Grey, Kuning, Oranye, Abang, Ungu, Biru, Ijo, Coklat (bisa disesuaikan kanggo sampeyan)
Merek SUNPLAST
Konten Pigmen 2-60%
Pembawa Butiran PP, PE, (bisa disesuaikan kanggo sampeyan)
Lamaran ABS / PP / PS / PC / PE
MFI (g / min) 0.18
Titik lebur 200 ° C
Kapadhetan (25 ° C) 1.3
Ketahanan panas 100-280 ° C
Konten Kelembapan (kurang saka%) 0.2
Penampilan 3.5mm (oblate)
Panggunaan sing disaranake 1-8%; Pangguna uga bisa nyetel proporsi miturut sarat kanggo kekuwatan warna.
Indeks ROHS Lingkungan sing ramah
Reaksi Apik banget
Pengisi Ora ana
Cuaca (level) 5-7
Cepet cahya (level) 5-8
Resistensi migrasi (level) 5-6
penyimpangan chromatic â ‰ ¤1.5
cara ngolah ngunekke, extruding, injeksi, babagan
Kekuwatan tinting 95 ~ 105%
Lamaran
Area Aplikasi
 
1.Serat (Karpet, Tekstil, Upholstery, lsp);
2.Film (tas blanja, film casting, film multilayer, lsp);
3. Mould Blow (wadhah Medis & Kosmetik, wadhah Pelumas & Cat, lsp);
4. Mould Ekstrusi (Lembar, Pipa, Kawat & Kabel, lsp);
5. Mould Injeksi (Otomotif, Elektronik, Konstruksi, Barang-barang ing Omah, Mebel, Dolanan, bahan bangunan lsp);
6. Gambar kabel;
Kauntungan Kita
Kauntungan Kita 1. permukaan Gamelan lan partikel seragam;
2. Kekuwatan pewarnaan sing kuat, dispersi sing apik lan stabilitas dhuwur;
3. Pangolahan gampang, lan ramah lingkungan, pengujian SGS (RoHs).;
4. Sembarang warna sing kasedhiya, desain pelanggan bisa ditampa;
5. Kapabilitas produksi sing kuat;
6. Ora ana perubahan warna nganti suhu nganti 280;
7. Konfirmasi standar FDA, safety kanggo pengepakan panganan;
8. Kualitas tinggi nggawa pelanggan mbuwang limbah lan biaya sing murah.
Panyimpenan
Panyimpenan Sampeyan kudu disimpen ing papan sing garing, ventilasi, lan papan perlindungan.
Umur panyimpenan sing disaranake: nganti 2 taun.
Conto
Conto
 
Sampel gratis gratis disedhiyakake, nanging pelanggan kudu mbayar biaya sing jelas.
Kemampuan Pasokan
Kemampuan Pasokan 1000 Metric Ton / Ton Metrik saben Sasi; bisa luwih yen prelu
Istilah perdagangan
Bayaran T / T, L / C
Paket 20kgs per kotak utawa 25kg kertas lan kantong senyawa plastik, udakara 20-22MT kanggo pemuatan 20'fcl; tas polthelena + tas majemuk + tas kraft; Reiforce Packing: 40 tas per ton.; Bobot net 25kgs ing kertas kanthi anyaman PP njero utawa kantong plastik PE, barang kasebut dikemas nganggo 2 lapisan kanggo ngindhari kelembapan.
Uga bisa disesuaikan kanggo sampeyan
Pangiriman Rong minggu sawise konfirmasi pesen; 3 dina sawise nampa setoran
MOQ 1 Ton Metrik / Metric Ton, bisa disesuaikan kanggo sampeyan

?Hubungi Saiki