Warta Perusahaan

Pipa Plastik Panas Panas Kanthi Mbesuk

2018-11-15

China industri pipa plastik ing taun-taun pungkasan pembangunan cepet, wis digawe ukuran amba, taunan cedhak 2 yuta ton, mung ngisor ngisor Amerika Serikat Home World, nanging umume Shang China industri pipa plastik uga ana ing panggung, teknologi lan peralatan utama. gumantung transisi sing ditepungake kanggo tiru, level produk lan kisaran aplikasi lan internasional dibandhingake uga ora ana jurang sing sithik, China nganti saka kemajuan kekuwatan pipa plastik menyang tenaga pipa plastik uga butuh pihak industri pipa plastik kanthi gaweyan umum.


Fitur aplikasi pipa plastik Fan Tong amba banget, meh kabeh wilayah ing pipa plastik kasebut, mesthi ana aplikasi anyar sing dikarepake anyar kanggo pangembangan anyar. Industri pipa plastik ing pembangunan China kanthi cepet, pipa plastik internasional uga isih ana, saiki ana masalah babagan riset lan pangembangan pipa plastik. Sawetara topik panas riset lan pangembangan saiki kritis, trobosan kasebut bisa uga kanggo langkah sabanjure pangembangan pipa plastik duwe pengaruh lan promosi sing signifikan.