Warta Perusahaan

Floating Pipeline kanggo Dredger

2018-11-15

Detail Produk

Info Dhasar

  • Bahan: HDPE

  • Jinis: Dredging

  • Diameter njaba: 140mm-950mm

  • Tekanan Kerja: 0.4MPa-1.6MPa

  • Length: 5.8meters, 11.8meters utawa minangka Require

  • Bagian Laut: Pipa Dredge

  • Dianggo: Sedhot & Discharge

  • Sertifikasi: BV, ISO9001

  • Fitur: Tahan panas

  • Werna: Ireng

  • Merek dagang: SUNPLAST

  • Spesifikasi: ISO

  • Asal: Provinsi Shandong, China

  • Kode HS: 39172100

Katrangan Produk

Pipa ngambang kanggo kapal korek

1. Barang: Pipa bubur
Werna: Ireng
Bahan: PE100
Ukuran: 110 nganti 1400mm utawa minangka panjaluk
PN: 0.6MPa, 0.8MPa, 1.0MPa, 1.25MPa, 1.6MPa utawa liya-liyane

2. Piranti:

1) Ngangkut pasir \ lumpur \ bubur kanggo kapal keruk ing proyek pengerukan utawa proyek nyedhot pasir lan
Uga kanggo proyek perawatan banyu laut.
2) Ngangkut tailing tambang lan bubur, tambang metalurgi ing industri pertambangan.
3) Ngangkut bubur batubara lan bubur banyu batu bara saka pabrik persiyapan batubara ing industri batu bara.
4) Ngangkut media lumpur lan korosif kanthi slag ing industri kimia.
5) Wadhah bubuk lan awu batubara ing pembangkit listrik tenaga panas
6) Ngangkut minyak crud, minyak bumi.


3. Fitur:

1) Stabilitas kimia. Polietilen ora ngilangi asam, alkali lan uyah. Kajaba iku mikro-organisme kaya bakteri utawa rumput laut ora bisa tuwuh ing bahan poliethelin.
2) Kebersihan. Kondisi optimal minangka pipa kanggo nyediakake banyu portebel ora mung bisa diatasi kemurnian konten nanging uga rasa banyu ora owah.
3) Fluiditas. Pipa PE tembok njero sing mulus nyegah pamblokiran pipa lan minimalake ilang banyu.
4) Keluwesan. Pipa PE gampang dipasang amarga alat kelengkungan ora kudu digunakake ing posisi sing ditekuk lan keluwesan dikelola ing suhu sithik.
5) Bobot entheng. Pipa PE bisa ditangani kanthi gampang lan dipasang amarga bobote pipa PE mung 1/7 pipa baja.
6) Sambungan sing sampurna. Peletakan pipa sing cepet lan sampurna bisa ditindakake amarga sambungan fusi panas digunakake kanggo pipa PE.
7) Non-korosif. Pipa PE ora bisa korosi dening bahan kimia, listrik, lemah lembab lan uyah.
8) Ketahanan pengaruh. Pipa kasebut ora bisa nyebabake pengaruh njaba amarga karakteristik bahan kasebut.
9) Ketahanan kadhemen. Pipa ora nganti -70 derajat.
10) Umur dawa. Pipa kasebut bisa digunakake paling ora 50 taun.

Kita ngasilake pipa HDPE sekaligus nggawe awak sing ngambang kanggo pipa pengerukan, nyegah sink pipa HDPE sing dikeruk. Floater kanggo nggunakake dredging kanthi apik.


Jack Lu  (ekspor deparment) |Mob / Whatsapp / Facebook / Wechat: + 86-18858041865


[email protected] / [email protected]/ [email protected]