Warta Perusahaan

Pungkasan Distrik Xiaoshan, Kutha Hangzhou Lan Ngupaya Nggawe Jangkoan Jaringan Gas

2018-11-15

Wartawan sing ngerti saka kantor manajemen gas Biro konstruksi distrik, saiki, kajaba menara, jaringan pipa wis nutupi kabeh kutha I Street, bakal ngupayakake entuk jangkoan lengkap ing pungkasan taun iki.

Pipa gas alam kalebu rega energi sing direncanakake lan penyebaran pasokan pusat karo pamrentah, dibandhingake karo sumber energi liyane, gas alam pipa minangka pasokan energi ijo sing ramah lingkungan, bersih, trep, aman lan stabil. Ing taun-taun pungkasan, Xiaoshan pancen penting banget kanggo nguatake konstruksi energi bersih, luwih saka 10 taun, wis nggawe luwih saka 1000 km jaringan gas, total ventilasi pengguna 125.000 rumah tangga, lan ndhukung 170.000 unit, area ventilasi dadi 275.

Dilaporake manawa miturut rencana khusus Distrik Xiaoshan, gas Kota Hangzhou, tingkat gasifikasi ing taun 2015 pipa kutha diperkirakan tekan 65%, ing taun 2020 bakal tekan 80, dikarepake ing 2015, kapasitas pangguna Xiaoshan 400 yuta meter kubik gas alam, pedunung sipil 700.000.