Warta Perusahaan

Pipa Pasokan Banyu PE diameteripun gedhe

2018-11-15

1,20â „ƒ kekuwatan hidrostatik (stres hoop 12,4MPa, 100 jam) ora pecah, aja bocor;

2,80â „ƒ kekuwatan hidrostatik (stres hoop 5.5MPa, 165h) ora pecah, aja bocor;

3,80â „ƒ kekuwatan hidrostatik (stres hoop 12,4MPa, 1000 jam) ora pecah, aja bocor;

4. nyusut vertikal (110 c),% â ‰ ¤ 3;

5. wektu induksi oksidatif (200 c), min â ‰ ¥ 20;

6. resistensi (tabung energi tuwa saiki nampa luwih saka GJ / meter persegi) kekuwatan hidrostatik 80 â „ƒ (stres hoop 5.5MPa, 165h) ora pecah, ora ana bocor.