Artikel

Pas Pipa Kuningan - Tee Wanita -Laser utawa Tube Overlap, Fitting Tube Multilayer

2018-11-15

Info Dhasar

  • Model NO.: Tee16x1 / 2FX16

  • Sambungan: Wanita

  • Wangun: Ngurangi Tee

  • Kode Kepala: Babak

  • Rampung: Berlapis Nikel

  • Rating Tekanan: 6000LBS

  • Sertifikasi: ISO, CE, SGS

  • Werna Ing Bagean: Awak Plating Nikel + Utas Kuningan; Putih; Kuning

  • Merek dagang: SUNPLAST, utawa merek klien dhewe

  • Spesifikasi: 16mm ~ 32mm

  • Kode HS: 7412209000

  • Jinis: Ngurangi

  • Bahan: Hpb 58-3A Kuningan

  • Sisih: 90 ° Tee

  • Kekandelan Tembok: SCH140

  • Teknik: Ditempa

  • Standar: GB

  • Ukuran: 16mm ~ 32mm

  • Sertifikat: ISO, Ce

  • Paket Transportasi: Fitting in PE Bag, Bag in Carton

  • Asal: Zhejiang, China

Katrangan Produk

      
pabrikan profesional fittings kuningan & pipa Multilayer PEX-AL-PEX

warna: benang awak dilapis nikel lan benang kuningan; kabeh awak lan utas dilapisi nikel; warna asli kuningan

materi: 57% isi kuningan
Fitur tembaga kuningan:
1) Bahan: Kuningan (ngemot tembaga 57%), kuningan palsu
2) Aplikasi: Nyambung menyang pipa PEX-AL-PEX lan pipa METAL, lsp.
3) Diproduksi kanthi teknik forging maju
4) Sampurna disegel
5) Instalasi sing gampang lan gampang
6) Struktur sing dioptimalake
7) Jinis item lengkap

Barang Ukurane Bobot (g) Qty / Kothak
Tee wadon T16 x 1/2 "F x 16 119 160
T16 x 3/4 "F x 16 147 120
T18 x 1/2 "F x 18 145 120
T20 x 1/2 "F x 20 170 110
T20 x 3/4 "F x 20 187 100
T26 x 1/2 "F x 26 250 70
T26 x 3/4 "F x 26 270 60
T26 x 1 "Fx 26 310 50
T32 x 1/2 "F x 32 380 50
T32 x 3/4 "F x 32 380 40
T32 x 1 "F x 32 440 30


8) Kualitas apik, rega apik lan layanan sing apik
9) Wektu pangiriman cepet (20 -30 dina)

  
    Jack Lu  (ekspor deparment) |Mob / Whatsapp / Facebook / Wechat: + 86-18858041865


[email protected] / [email protected]/ [email protected]