Warta Perusahaan

Pipa Hard HDPE Pipa Banyu

2018-11-15

Info Dhasar

  • Model NO.: LY1502

  • Bahan: HDPE (Polyethylene)

  • Teknologi Pipa Komposit Plastik: Lapisan Internal lan Eksternal

  • Bahan Lapisan Internal Pipa Komposit Plastik: HDPE (Polietilen)

  • Model Pipa Komposit Plastik: PE (Polyethylene)

  • Nggunakake Pipa Senyawa Plastik Aluminium: Pipa Distribusi Air ing Bangunan

  • Bahan Pipa Senyawa Plastik Aluminium: Pipa Komposit Aluminium Densitas Tinggi

  • Tingkat Tekanan: 1.6MPa, 1.25MPa, 1.0MPa, 0.8MPa, 0.6MPa

  • Kekandelan: 2.3mm-57.2mm

  • Wektu Pangiriman: 7-45 dina

  • Merek dagang: SUNPLAST utawa OEM

  • Spesifikasi: SGS

  • Kode HS: 3917210000

  • Bahan Senyawa: Pipa Komposit Plastik

  • Instalasi lan Sambungan: Instalasi Jenis Panas Nyawiji

  • Pipa Dasar Pipa Komposit Plastik: Pipa Air Kompos HDPE

  • Formulir Lapisan Pipa Komposit Plastik: Lapisan Batin lan njaba

  • Pipe Steel Skeleton PE: Pipa Minyak

  • Model Pipa Komposit Plastik Baja: PE (Polyethylene)

  • Dawane: 6 Meter utawa kaya sing dijaluk

  • metu Diametert: 20mm-630mm

  • Logo: L&Y utawa Customized

  • Pelabuhan: Ningbo / Shanghai

  • Paket Transportasi: Packing Nuded

  • Asal: Zhanghzou, Provice Zhejiang

Katrangan Produk

Pipa pasokan banyu HDPE nggunakake PE110 utawa PE80 minangka bahan baku, ngolah fleksibilitas sing apik, tahan korosi, resistensi pengaruh sing apik banget lan karakteristik liyane, pipa lan fittings bisa digunakake sambungan socket leleh, sambungan Butt lan fuse, kanggo ngamanake keamanan lan kehandalan sistem pipa uga biaya konstruksi sithik.

-HDPE pipes  Introduction-
1) Materi: PE100 / PE80 2) Standar: GB / T9001-2000

3) Sertifikasi: ISO9001: 2008 4) Paket: Kemasan telanjang

5) Sambungan: Fusion but, socket joint, listrik sambung

6) Werna: ireng kanthi garis biru utawa disesuaikan

7) Rating tekanan: 1.6Mpa, 1.25Mpa, 1.0Mpa, 0.8Mpa, 0.6Mpa
 
-Product Feature-

1) Ora beracun, Ora Ana Kebocoran. 5) Keamanan higienis

2) Permukaan Gamelan 6) Tahan karat.

3) Keluwesan sing Apik 7) Daur ulang lan ramah lingkungan

4) Instalasi Gampang lan biaya sing luwih murah

-Product Specification-
 

Diameter Eksternal
Dn (mm)
HDPE PIPE (SDR13.6)
Kandel (mm) Bobot (KG / M)












50 3.7 0.558
63 4.7 0.895
75 5.6 1.265
90 6.7 1.82
110 8.1 2.69
125 9.2 3.43
140 10.3 4.22
160 11.8 5.67
200 14.7 8.81
225 16.6 11.15
250 18.4 14.07
280 20.6 16.8
315 23.2 22.38



-Applications-

1) Pasokan banyu kota, pasokan gas lan pertanian lsp.

2) Penyediaan banyu Komersial & Warga

3) transportasi cairan industri

4) Pangobatan limbah

5) Industri panganan lan kimia

7) Ganti pipa semen lan pipa baja

8) Silt Argillaceous, transportasi lendhut

9) Jaringan pipa ijo kebon
 
-Product Installation-

Utamane cara sambungan
1) Dnâ ‰ ¤110mm, Gunakake sambungan soket leleh panas utawa sambungan campuran
Yen 110mm, Gunakake sambungan fusion bokong utawa sambungan sing dipasang

2) Sambungan karo pipa logam lan perlengkapan logam, bisa disambungake kanthi sambungan flange


-Product Photos-





-Sales Service-

Kemasan: gulung kantong plastik kanggo pipa, pasang fittings menyang tas nilon banjur metu saka karton

Pengiriman: Kanggo supaya conto, kita ndhukung transfer kanthi ekspres internasional, kayata FEDEX, DHL, TNT utawa EMS;

Kanggo pesenan pungkasan, kita nindakake pengiriman laut, pabrik cedhak saka pelabuhan Shanghai lan port ningbo, kita bisa ngirim barang menyang port sajrone 6 jam

Pangiriman: Sajrone 7-45ays sawise nampa setoran

Kita janji karo produk produk Kualitas Terbaik karo rega sing cukup.


Jack Lu  (ekspor deparment) |Mob / Whatsapp / Facebook / Wechat: + 86-18858041865


[email protected] / [email protected]/ [email protected]