Warta Perusahaan

Pex-Al-Pex Composite / Multilayer Pipe kanggo Banyu lan Pemanas

2018-11-15

Info Dhasar

  • Model NO.: 1216-2632mm

  • Bahan: PEX-Al-PEX

  • Teknologi Pipa Komposit Plastik: Celup Panas

  • Bahan Lapisan Internal Pipa Komposit Plastik: PE

  • Model Pipa Komposit Plastik: Pex-Al-Pex

  • Nggunakake Pipa Senyawa Plastik Aluminium: Pipa Distribusi Air ing Bangunan

  • Bahan Pipa Senyawa Plastik Aluminium: Pipa Komposit Aluminium Crosslinked

  • Standar: Standar Jerman

  • Paket Transportasi: dening Kraft Paper, Carton, utawa Nylon Bag

  • Asal: China

  • Bahan Senyawa: Pipa Senyawa Plastik Aluminium

  • Instalasi lan Sambungan: Fitting

  • Pipa Dasar Pipa Komposit Plastik: Pipa Plastik

  • Formulir Lapisan Pipa Komposit Plastik: Lem

  • Pipe Steel Skeleton PE: Pipa

  • Model Pipa Komposit Plastik Baja: Pex-Al-Pex

  • Werna: Putih, Abang, Biru, Kuning utawa dadi Pelanggan

  • Merek Dagang: Sunplast

  • Spesifikasi: 1216 1418 1620 2025 2026 2632

  • Kode HS: 39173900

Katrangan Produk

Pex-Al-Pex Composite / Multilayer Pipe Kanggo Banyu Lan Pemanas;
Gandheng tumpang tindih utawa las-bokong;
Dawane koil: 50m, 100m utawa 200m;
Sertifikat: CE ISO;
Ukuran: 1216mm, 1418mm, 1620mm, 2025mm, 2026mm, 2632mm;
Werna: Putih, abang, biru, ireng, kuning utawa kaya pelanggan;
Pengepakan: Kanthi kertas kraft; Film putih PP, Karton utawa palet;
Standar: Disertifikasi DIN EN ISO 21003-2;
Suhu kerja maksimal nganti 95oC;
Tekanan kerja 10 bar.
Urip layanan: Luwih saka 50 taun;



APPLICAITON:

1) Pipa banyu panas lan banyu adhem kanggo produksi lan panggunaan domestik;
2) Pipa pemanas, pipa sing digunakake kanggo instalasi panas ing lantai lan tembok, piranti leleh salju kanggo bangunan ing sisih lor, taman, bandara, lan liya-liyane;
3) Pipa digunakake kanggo pemanas banyu energi surya;
4) gas batubara lan pipa gas alam;
5) Ngombe banyu ing distrik tartamtu, pipa sing digunakake kanggo proyek banyu sing direklamasi;
6) Pipa digunakake kanggo AC tengah, koil kipas;
7) Pipa industri sing digunakake kanggo transportasi minyak lan cairan pendinginan;
8) Pipa digunakake kanggo lengen kabel utawa kabel;
9) Pipa / tabung digunakake kanggo input oksigen ing rumah sakit;

                                            INFORMASI SPESIFIKASI lan COIL

Biasa (mm) 14 16 18 20 25 26 32
Njaba (mm) 14.0 16.0 18.0 20.0 25.0 26.0 32.0
Batin (mm) 10.0 12.0 14.0 16.0 20.0 20.0 26.0
Kandel (mm) Tembok 2.0 2.0 2.0 2.0 2.5 3.0 3.0
Alu 0.19 0.21 0.23 0.25 0.25 0.25 0.3
Bobot Satuan (g / m) 100 110 120 140 210 230 310
Panjang standar (m / koil) 100/2002 100/2002 100/2002 100/2002 50 50 50
CBM / Koil 0,04 / 0,06 0,044 / 0,083 0,064 / 0,104 0,109 / 0,064 0.101 0.11 0.125
Werna Putih / Abang / Kuning / Biru / Ireng / utawa dadi pelanggan
Komentar: Kekandelan aluminium bisa digawe kaya sing dijaluk


  Jack Lu  (ekspor deparment) |Mob / Whatsapp / Facebook / Wechat: + 86-18858041865


[email protected] / [email protected]/ [email protected]