Artikel

Tee Elektrofusi

2018-11-15

Info Dhasar

  • Model NO. :SP25

  • Jinis: Podo

  • Sambungan: Las

  • Bahan: Plastik

  • Wangun: Tee Podo

  • Sisih: 90 ° Tee

  • Kode Kepala: Babak

  • Rampung: Injeksi

  • Teknik: Las

  • Rating Tekanan: Ora Luwih Saka 0.4MPa

  • Standar: GB

  • Sertifikasi: ISO

  • Merek dagang: SUNPLAST

  • Spesifikasi: GB15558 / EN1555

  • Asal: China

  • Kode HS: 3917400000

Katrangan Produk

Pipa elektrofusi pas
1. HDPE pipa pas, pipa plastik pas
2. PE100 / PE80
3. Kanggo banyu lan gas
4. Gandheng elektrofusi PE, tee, sikut, reducer, end cap, end rintisan, lsp.
5. Standar GB / EN / ANSI / ASTM / ISO / ASNZS / DIN
6. Ukuran: DN25mm nganti DN315mm, 1/4 '' - 24 ''
7. SDR11
8. Rating tekanan: Nggunakake tekananâ ‰ ¤ 0.4Mpa

Kaluwihan saka PE Fitting:
1> Sanitasi: Ora beracun lan ora ambu;
2> Biaya sing Dipasang Ngisor: Bobot ringan lan gampang dipasang kanggo ngirit biaya
3> Resistensi Korosi: Anticorrosion ing banyu laut lan lemah asam, ora ana korosi galvanis
4> Kinerja resistensi pengaruh sing apik.
5> Cocog kanggo kabeh topografi.
6> Umur layanan luwih saka 50 taun
7> Daur ulang lan Lingkungan
Pas gas PE
Pabrik kita duwe riwayat produksi 12 taun ing peralatan pipa PE kanggo outlet gas.
Ukuran diameter kanggo produk saka 25mm nganti 315mm