Artikel

Fittings Pipa Elektrofusi PE

2018-11-15

Detail Produk

Info Dhasar

  • Materi: PE

Katrangan Produk

Fitur Fitting elektro fittings:
1. Tegangan Imput: 39.5V
2. Bahan Baku: PE80 / PE100
3. Rating SDR: SDR11 / SDR13.6 / SDR17 lsp.
4. Ukuran (mm): 20-355

Lamaran
Cocog kanggo poliethelin gas lan banyu
Tembok tengah sing kandel lan zona gabungan
Mesin pelat kawat resistensi CNC seni
Selaras karo Standar ISO, BS EN 1555-3: 2002 & BS EN 12201-3: 2003
Dhiameter pin sambungan standar: 4.0mm
Déwan gampang
Bobot entheng lan fleksibel
Aman, bukti bocor lan gampang gabung karo welding fusion
Saben pas dilengkapi kode bar supaya gampang dipasang
Pangguna universal bisa digunakake karo mesin las sing kasedhiya kanthi komersial kanthi scanner kode bar.

Kita nggawa fittings polyethylene fusion socket saka kabeh ukuran sing cocog karo kabeh kebutuhan sampeyan. Ing ngisor iki minangka dhaptar macem-macem jinis peralatan sing digawa:

Siku 45 Gelar
Siku 90 Gelar
Kopling
Tutup Akhir
Tees
Flange Adaptor
Ngurangi Kopling
Ngurangi Bushing
90 Derajat Ngurangi Siku
Ngurangi Tee
180 Gelar U-Bend
Tutup Caps
Clean Out Plug & Adaptor
45 Gelar Wye
Adaptor Wanita
Adaptor Pria
Lan akeh liyane