Artikel

Pipa bergelombang tembok HDPE kaping pindho kanggo saluran banyu

2018-11-15

Info Dhasar

  • Asal: China

  • Kode HS: 3917210000

Katrangan Produk

Bahan: Polietilen Kapadhetan Dhuwur

Ukuran: 225mm nganti 800mm

Dering kaku: SN4 lan SN8

Werna: warna Ireng utawa liyane miturut panjaluk

Dawa: 5.8m lan dawa liyane miturut panjaluk

Kaluwihan

Kekuwatan dhuwur: resistensi kompresif sing apik lan resistensi pengaruh

Resistensi Penyelesaian Berbeda: Syarat sing murah kanggo perawatan pondasi, cocok kanggo lemah alus utawa pondasi pasir

Kapasitas Aliran Tinggi: Tembok internal sing alus lan gesekan sithik nyebabake resistensi aliran sithik lan volume dhuwur

Resistensi korosi: tahan kanggo limbah, banyu sampah, bahan kimia lan putrilage ing lemah

Instalasi sing gampang: Ringan, gampang diangkut lan dipasang, ngubur pipa mung butuh selokan tinimbang peralatan gedhe, nyuda watesan wektu lan nyuda biaya

Aplikasi

Limbah kotamadya, pembuangan banyu udan, got banyu banjir, irigasi, ventilasi kanggo tambang lan bangunan, pembuangan limbah industri