Warta Perusahaan

Pipa Pex 16mm 20mm 25mm kanggo Heating Underfloor

2018-11-15

Detail Produk

Info Dhasar

  • Bahan: PEX

  • Atose: fleksibel

  • Jinis: Pipa Plastik Thermosetting

  • Werna: Transparan, Abang, Jingga lsp.

  • Suwung: Suwung

  • Wangun: Babak

  • Dianggo: Pipa Penyediaan Air

  • OEM: Disedhiyakake

  • Tuladha: Didhukung

Katrangan Produk


Werna: abang, transparan, oranye utawa minangka syarat sampeyan
Sertifikat: ISO, CE, GOST, WARS.
 
1. Bahan baku kanggo pipa PEXa kita yaiku LG XL1800 saka Korea Selatan.
2. Bahan baku kanggo pipa PEXb kita yaiku LG XL6500 saka Korea Selatan.
3. Bahan baku kanggo pipa PE-RT kita yaiku LG SP980 saka Korea Selatan, SK DX800 saka Korea Selatan.
4. Bahan baku kanggo pipa PB kita yaiku LyondellBasell 4235 saka Netherland.
 
 
Spesifikasi:
 


Produk
Tekanan Makarya Ukuran (mm) Jumlah (Meter / Unit)

Pipa PEXa,
Pipa PEXb,
Pipa PEX / EVOH,
Pipa PERT,
Pipa PERT / EOVH.

S5, 1,25Mpa
16x1.8

100 nganti 500 Meter / gulung,
5.8Meter, 11.8Meter utawa
disesuaikan saben potongan.

20x2
25x2.3
32x2.9
S4, 1.6Mpa 16x2
20x2.3
25x2.8
32x3.6
S3.2, 2.0Mpa 20x2.8
25x3.5
32x4.4


Suhu kerja maksimal kanggo pipa ing ndhuwur yaiku 95 centigrade.
 
 


 
Produk

Tekanan Makarya
Ukuran (mm) Jumlah (Meter / Unit)

Pipa PB,
 
Pipa PB / EVOH,
 
Pipa PBR

S5, 1,25Mpa
20x2
100 nganti 500 Meter / gulung,
5.8Meter, 11.8Meter utawa
potongan pr sing disesuaikan

25x2.3
32x2.9
40x3.7
50x4.6
S4, 1.6Mpa 20x2.3
25x2.8
32x3.6
40x4.5
50x5.6
S3.2, 2.0Mpa 20x2.8
25x3.5
32x4.4
40x5.5
50x6.9


Suhu kerja maksimal kanggo pipa ing ndhuwur yaiku 110 centigrade.
 
 
Aplikasi:
1. Sistem pemanas lantai kamar perumahan, bangunan umum, kamar mandi
2. Pemanasan lantai ngisor ing sistem omah