Warta Perusahaan

Pemasok Profesional Cina Pipa Plastik PPR lan Fitting

2018-11-15

Info Dhasar.

       

Model NO.:SP

       

Sambungan: Lanang

       

Wangun: Podo

       

Kode Kepala: Hexagon

       

Sudut: 60 Derajat

       

Materi: PP-R

       

Teknik: meksa nindakake perkara

       

Sertifikasi: DIN

       

Werna: Ijo

       

Ukuran: 20-110mm

       

Werna sing kasedhiya: Putih, Ijo, Abu-abu

       

Standar sing Ditrapake: DIN8077 / 8078

       

Kualitas: Ekonomi, Tengah lan Super

       

Merek: SUNPLAST UTAWA OEM

       

Spesifikasi: DIN

       

Asal: China

       

Kode HS: 39174000

       

Katrangan Produk

   


Produk:

Fittings PPR nggunakake Bahan Plumbing Ing China

Bahan:

Bahan Baku Polypropylene Hyosung 100% Korea; Bahan Yanshan

Katrangan Produk

Pipa PPR akeh digunakake kanggo pasokan banyu domestik, utamane ditrapake
pasokan banyu panas ing omah lan bangunan komersial, PPR Kita
pipa populer ing Rusia, lan sawetara produk kanggo Rusia.

Werna Kasedhiya

Putih, Ijo, Abu-abu utawa miturut sarat sampeyan

Merek

FQ utawa OEM / ODM

Standar sing Ditrapake

Din8077 / 8078

Fitur

Sambungan:
socket fusion joint, electro fusion joint, transisi sendi

Tahan suhu dhuwur:
suhu kerja MAX sing tetep nganti 70 derajat
suhu sementara MAX nganti 95 derajat

Karakteristik liyane:
Isolasi listrik sing apik
Gampang dipasang
Aja ngganti komposisi kualitas banyu
Ora fade, ora tuwa, anti-asam, anti korosi, awet
Ramah lingkungan, aman, sehat lan gampang diresiki

Aplikasi

1. Sistem banyu adhem lan panas saka omah lan bangunan komersial
2. Transportasi pasokan banyu industri lan bahan kimia
3. Sistem pipa banyu murni
4. Jaringan pipa kanggo sistem pemanfaatan banyu udan
5. Sistem pertanian lan hortikultura irigasi
6. Sistem transportasi produksi banyu ngombe
7. Jaringan pipa kanggo tanduran surya
8. Pipa liyane ing industri


Pipa PPR LAN FITTING kanggo pasokan banyu adhem lan panas
 
1. Standar: DIN.
2.Warna: Kita bisa nggawe warna apa wae.
3. Ukuran: 20-110mm.
4. Kualitas: Ekonomi, tengah lan super
 
Informasi perdagangan

1. MOQ kita biasane 10 CTNS.
2. Wektu pengiriman udakara 10-25 dina.
3. Kita ngirim barang liwat Ningbo utawa pelabuhan Shanghai.
4. Kita nampa 30% T / T sadurunge, 70% ing wektu pangiriman utawa 100% L / C.
5. Sampeyan bisa ngubungi kita karo Trade Manager utawa ngirim email kanthi ngeklik Hubungi Supplier ing ngisor iki.
6. Kita bisa ngirim conto, conto paling bebas dikirim, biaya transportasi kudu dibayar sampeyan.
7. Wektu conto: 3-5 dina
8. Paket: Paket ing kanthong plastik putih sing resik ing sisih njero lan telung paket kertas crimp ing njaba
9. Syarat Perdagangan: FOB, CIF, CFR, lsp.

Yen sampeyan tuku fittings super, kita bakal menehi ganti rugi sepuluh ganti. Lan kita bisa menehi garansi 50 taun.