Artikel

63-160 Mesin Las Pipa Plastik Hidraulik HDPE PP

2018-11-14

Info Dhasar

  • Model Ora.: Dn63 \ Dn75 \ Dn90 \ Dn110 \ Dn125 \ Dn140 \ Dn160

  • Saiki: Saiki Urip

  • Aplikasi: Las Pipa

  • Range Suhu: 0 ~ 300

  • Daya Plat Heating: 1.2kw / 220V

  • Tenaga Stasiun Hidrolik: 0,75 Kw

  • Rentang Pangaturan Tekanan: 0 ~ 6.3MPa

  • Spesifikasi: kualitas tinggi

  • Kode HS: 8515290000

  • Jinis: Las Butt

  • Model: Obt160

  • Spesifikasi Las: Dn63 \ Dn75 \ Dn90 \ Dn110 \ Dn125 \ Dn140 \ Dn160

  • Kesalahan Suhu: 5

  • Daya Pemotong: 1.0kw / 220V

  • Gunakake Kekuwatan: 220V, 50Hz

  • Merek dagang: SUNPLAST

  • Asal: Provinsi Zhejiang, China

Katrangan Produk

1. Kinerja lan fitur:

1. Aplikasi kanggo las 160-63 PE, HDPE, PP lan pipa plastik liyane.
2. Jadwal kanthi kapisah saka sistem operasi, gampang dilebokake.
3. Kanthi platform operasi (hidrolik lan listrik), perlengkapan, piring pemanas lan pemotong panggilingan.
4. Struktur perlengkapan, nyetel kertu dobel kanthi tepat posisi pipa, gampang diatur wates.
5. Nggunakake relay kontrol sistem hidrolik, tekanan akurat lan stabil.
6. Kontrol listrik katup solenoid (mundur silinder), luwih gampang dioperasikake.
7. Plat pemanas kanthi kontrol suhu elektronik, tampilan digital sing tepat lan intuisi.


2. Parameter teknis dhasar:

Spesifikasi las: Dn63, Dn75, Dn90, Dn110, Dn125, Dn140, Dn160
Range suhu: 0 ~ 300oC
Kesalahan suhu: ± 5oC
Daya piring pemanas: 1.2KW / 220V
Daya pemotong: 1.0KW / 220V
Tenaga stasiun hidrolik: 0,75 KW
Gunakake kekuwatan: 220V, 50Hz
Jangkauan pangaturan tekanan: 0 ~ 6.3Mpa

Jeneng Mesin las PE
Ukurane 63mm-160mm
Kekuwatan Hidrolik
Penjepit Sekawan klem


3. Aplikasi & fitur

1. Digunakake ing lapangan industri lan bengkel kanggo ngelas PP, pipa PE lan / utawa perlengkapan, lsp.
2. Isine awak mesin, adaptor penjepit, cermin pemanas, mandrel soket, penjepit bunder lan alat.
3. Sistem hidraulik nggunakake struktur kompak canggih internasional, cincin segel silinder lan nozel gabungan cepet kabeh nggunakake bagean merek Eropa, tekanan tahan andal, gampang operasi.
4. Sistem kontrol meter termo. Pangilon lan cetakan kanthi dilapisi PTFE kanggo suhu dhuwur lan anti-tancep.
5. mandrel pemanas soket nganggo bahan paduan Al-ditutupi lapisan PTFE.
6. Bagian utama awak mesin nganggo bahan paduan, struktur sing tepat, gampang operasi.



4. Informasi perusahaan

Qingdao O.B.T Manufacture Co., Ltd.

minangka produsen profesional lan eksportir kanthi pengalaman luwih saka 18 taun ing pabrik welding plastik & peralatan mlengkung.

 

Kabeh produk dirancang lan dibangun miturut standar lan arahan Internasional. Wiwit awal, inovasi kualitas lan teknologi minangka tonggak sejarah OBT, lan wektu demi wektu, filsafat iki mesthi luwih diakoni dening pasar global.

 

 

5. Kauntungan kita
 

1. Blanja siji-mandeg

Kita fokus ing industri las / lentur plastik luwih saka 18 taun lan bisa ngasilake kisaran peralatan kalebu fusi bokong, tikungan cepet, peralatan ekstrusi lan gergaji panel. OBT uga nyedhiyakake lini produksi kanggo lembaran PP / PE / PVC, tabung nduwurke tumpukan tembok, batang plastik, lsp.

 

2. Kualitas sing dipercaya

Kanthi teknologi sing paling anyar lan desainer ndhuwur saka Jerman, kita sukses ngrancang lan pabrik kanggo para pelanggan, lan peralatan kita disertifikasi dening SGS, BV, TüV.

 

3. Pitulungan teknis

Kita duwe desainer lan insinyur profesional kanggo memenuhi persyaratan khusus sampeyan. Kangge, kita pengin nyedhiyakake pelatihan kanggo para pelanggan.

 

4. Logistik paling apik

Kita njamin kiriman sajrone 10 dina sawise nampa setoran. Kajaba iku, kita nawakake macem-macem cara transportasi kanggo pilihan lan layanan kanggo omah yen mbutuhake.

 

5. Suplemen tambahan bagean panggantos
Anggere sampeyan tuku peralatan saka kita, kita bakal nyedhiyakake bagean peralatan apa wae kapan wae sing sampeyan butuhake.

 

6. Informasi kontak