Artikel

Pipa HDPE (HDPE-D-T)

2018-11-14

Detail Produk

Info Dhasar

  • Model NO.:HDPE

  • Diameter njaba: 20-800 Mm

  • Kekandelan Tembok: 2.3-57.2 Mm

  • Tekanan Nominal: 0.6-1.6 Mpa

  • Dawa: 6 utawa 12 Meter / Potongan

  • Sertifikat: GB / T13363-2000

  • Aplikasi: Banyu, Gas, Bubur lsp.

  • Merek Dagang: Sunplast

  • Spesifikasi: Standar Cina

  • Asal: China

  • Kode HS: 39172100

Katrangan Produk

Pipa HDPE kanggo pasokan banyu
Pipa polietilen kerapatan tinggi (pipa PE) digawe saka polietilen kapadhetan dhuwur minangka bahan baku utama, nambah sawetara antioksidan, nyerep anti-UV lan pigmen.

Karakteristik utama pipa Guorun PE:
1. Umur dawa
Bisa digunakake luwih saka 50 taun kanthi kahanan normal
2. Kinerja sanitasi sing apik
Ora ditambahake stabilis uyah logam abot, lan bahane ora beracun, ora skala. Ora gampang mbentuk rereget, lan ngindhari polusi sekunder saka banyu ngombe
3. resistensi korosi sing apik
Bisa tahan macem-macem mediator kimia kajaba sawetara oksidan
4. resistensi pertumbuhan retak sing apik
5. Koefisien gesekan lan resistensi aliran sithik
6. resistensi nyandhang banget
Resistensi nyandhang 4 kali luwih dhuwur tinimbang pipa baja ing kahanan normal
7. Solderabilitas sing apik
Kekuwatan antarmuka luwih dhuwur tinimbang awak pipa
8. Fleksibilitas sing apik lan kemampuan anti-goresan
9. Regane murah
Iki bisa nyuda biaya proyek kanthi substansial

Aplikasi:
Pipa Guorun PE bisa digunakake ing kolom ing ngisor iki:
1. Pasokan banyu kutha lan kutha
2. Kanggo ngeterake gas alam & gas batubara
3. Industri panganan & kimia
4. Kanggo ngeterake bijih & lendhut
5. Kanggo ngganti pipa semen, pipa besi cor & pipa baja
6. Pipa lanskap
Dhiameter njaba pipo Sunplast PE saka 20 mm nganti 800 mm, lan kekandelan tembok utamane 2,3 mm nganti 57,2 mm.