Artikel

HDPE Tee Elektrofusi Tee Ef Tee

2018-11-14

Info Dhasar

  • Sambungan: Las

  • Wangun: Ngurangi Tee

  • Kode Kepala: Babak

  • Rampung: Cat Varnish

  • Rating Tekanan: 2000LBS

  • Sertifikasi: ISO, CE

  • Paket Transportasi: Palet

  • Asal: China

  • Jinis: Podo

  • Bahan: PE100

  • Sisih: 90 ° Tee

  • Kekandelan Tembok: SCH STD

  • Teknik: Casting

  • Standar: DIN

  • Merek Dagang: Sunplast

  • Spesifikasi: ISO EN

  • Kode HS: 3917400000

Katrangan Produk

HDPE TEE electrofusion tee EF tee
Sunplast miwiti produksi mesin fusi lan fittings PE wiwit taun 2000.
Produk disebar ing saindenging jagad.

 

Kita darmabakti kanggo nyedhiyakake produk lan layanan sing apik banget kanggo pelanggan, lan nggawe garis pipa sing berkualitas. Ayo instalasi luwih gampang lan luwih cepet dadi target.

Kita entuk bathi pelanggan sing paling penting, kualitas produk yaiku garis umur.

Sawise ngekspor luwih saka 8 taun, kita wis akeh kanca lan nggawe hubungan kesehatan ing saindenging jagad. Kita bangga banget yen bisa bebarengan karo kanca-kanca.

Smart Joint pengin golek mitra liyane, hubungi info liyane lan conto GRATIS kanggo evaluasi.
 

Produk utama kalebu:
1: Rangkaian fittings EF lengkap (Produk sing duwe bathi: Kopling EF nganti 1400mm, sadel EF nganti 2500 * 1000mm, Tuku Tunyuk Cilik)
2: Rangkaian fittings BF lengkap (Produk sing nguntungake: Flange Stub nganti 1600mm kanthi standar sing beda, tee / sikut nganti 630mm, reducer / tutup nganti 1000mm)
3: Rangkaian peralatan toliet lan pawon sing lengkap
4: Mesin campuran fusion lengkap nganti 2000mm (Khusus digawe kanggo pasar Australia lan Afrika Selatan FM225 lan FM355, Produk sing nguntungake: Mesin Fusion Otomatis kanggo industri gas)
5: Jangkauan mesin listrik nganti 1000mm (Operasi Inggris, Rusia, Spanyol)
6: dhukungan lan layanan teknis jaban rangkah.

Kapentingan, pls kontak karo kita. utawa mriksa situs web kitawww.sunplastpipe.comkanggo info liyane.



Smart Joint ngembangake garis lengkap elektro-fusion sing nyuda lan padha karo 25 mm nganti 200mm kanthi SDR11.

Kita uga ngasilake mesin elektro-fusi kanthi fungsi maca barcode.

We are a HDPE fittings & fusion machine produser wiwit taun 2000. Kita nyedhiyakake solusi lengkap kanggo instalasi pipa PE kanggo para pelanggan.

1: Mesin campuran fusi nganti 2000mm
2: Mesin elektro-fusion nganti 710mm
3: Fusion butt pas nganti 1200mm
4: Gandheng elektro-fusi nganti 710mm

Dn (mm) L1 (mm) L2 (mm) D (mm)
25 × 25 × 25 109 79 38
32 × 32 × 32 115 92 45
40 × 40 × 40 146 107 54
50 × 50 × 50 174 130 68
63 × 63 × 63 195 146 81
75 × 75 × 75 203 171 97
90 × 90 × 90 233 200 115
110 × 110 × 110 270 218 138
160 × 160 × 160 340 298 194
Dn (mm) L1 (mm) L2 (mm) D (mm)
25 × 20 × 25 109 78 38
32 × 25 × 32 115 92 45
40 × 25 × 40 146 117 54
40 × 32 × 40 146 117 54
50 × 32 × 50 174 129 68
50 × 40 × 50 174 128 69
63 × 32 × 63 150 140 81
63 × 40 × 63 150 140 81
63 × 50 × 63 195 144 81
75 × 50 × 75 204 171 97
75 × 63 × 75 203 171 97
90 × 40 × 90 200 175 115
90 × 50 × 90 200 178 115
90 × 63 × 90 200 178 115
90 × 75 × 90 234 196 114
110 × 40 × 110 222 198 138
110 × 50 × 110 222 199 138
110 × 63 × 110 223 200 138
110 × 75 × 110 270 216 138
110 × 90 × 110 269 216 138
160 × 63 × 160 287 294 198
160 × 90 × 160 288 293 198
160 × 110 × 160 286 291 198
200 × 63 × 200 296 318 246
200 × 90 × 200 298 338 246
200 × 110 × 200 298 339 241