Artikel

Pemasangan Kuningan Kompresi Saka Pipa Multilayer Ganda Lurus

2018-11-14

Info Dhasar

  • Ukuran: Ll1216

  • Kode HS: 7412209000

Katrangan Produk

Kuningan Pencet Fittings
Sikut padha
Ukuran: 1216, 1620, 2025/2026, 2632;
Bahan: Kuningan HPb58-3A utawa HPb59-1 utawa minangka sarat klien;
Werna: Kuningan alami utawa berlapis nikel utawa kuningan batin, dilapisi nikel njaba;
Fungsi: Sambungake pipa multiplier nggunakake kanggo sistem banyu lan dadi panas.