Artikel

Irigasi Pertanian Kopling Kompresi PP / Fittings

2018-11-14

Info Dhasar

  • Sambungan: Las

  • Bahan: Bahan Bangunan Plastik Liyane

  • Panggonan Asal: Zhejiang China (Daratan)

  • Jeneng: SUNPLAST

  • Nomer Model: Fittings Compression

  • Situs Produk Liyane: Www.Dwvpipefittings.COM

  • Merek dagang: SUNPLAST / OEM

  • Kode HS: 3917400000

Katrangan Produk

Katrangan Singkat:
1, Fitting kompresi sing ditawakake kanggo para klien dirancang khusus kanggo nyambungake pipa PE kanthi diameter njaba 20-63mm, diprodhuksi saka bahan baku sing kualitas, sing nggawe kelengkapan tesis tahan kanggo etsa dening pirang-pirang bahan kimia lan sinar UV.
2, Kita nyoba kelengkapan iki ing macem-macem paramèter kualitas kanggo njamin sawetara cacat.
3, Fitting kompresi ngemot macem-macem jinis kayata: Kopling, Ngurangi Kopling, Adaptor, Tee, Ngurangi Tee, Siku, End End, lan liya-liyane.

Kode Produk:
PF001 Φ 20 * 20mm Kopling
PF002 Φ 25 * 25mm Kopling
PF003 Φ 32 * 32mm Kopling
PF004 Φ 40 * 40mm Kopling
PF005 Φ 50 * 50mm Kopling
PF006 Φ 63 * 63mm Kopling

Fitur lan Spesifikasi:
Ukuran Ukuran: Saka 20 mm nganti 63 mm.
Rating Tekanan: Nganti 16 bar (kg / sq. Cm).
Werna: Awak Ireng utawa Ireng Lengkap nganggo Tutup Biru.
Kualitas Tinggi kanthi Perlindhungan UV Maksimal.
Umur kerja: 20 taun kanggo Aplikasi Banyu.
Standar ISO 9001.
Bisa dicopot
Ora perlu alat khusus kanggo instalasi.