Artikel

Pipa Dredge HDPE

2018-11-14

Info Dhasar

  • Standar: API

  • Diameter: 426mm

  • Sedheng: Cairan Kanthi Partikel Padhet

  • Wangun Lintas: Babak

  • Jinis Sambungan: Flange

Katrangan Produk

Pipa Dredge HDPE
Yaiku poliethelin kerapatan tinggi (bahan tahan tekanan, resistensi bahan lempitan), bahan tahan aus, bahan ultraviolet anti-tuwa lsp.
1. Bobote entheng. Liwat kegiatan flange sambung kanggo nyambung, instalasi lan mbongkar, transportasi trep, nyepetake wektu, nambah efisiensi.
2. Pipa duwe keluwesan, kekuatan tarik lan elastis, pipa ekstrusi, bungkus, ora rusak sawise pengaruh gaya internal lan eksternal, pipa plastik bisa langsung disambung, ing banyu bisa ditekuk, 4-8 bungkus bisa mbengkok 360 derajat. Resistensi gelombang badai sing apik.
Ing landasan sambungan, cekung-cembung ing jarak 30 derajat, bisa disambung langsung, ora prelu mbenakake lumahing ndhuwur.
3. Pipa tahan tahan nyandhang, yaiku pipa baja 4-8 kali, digunakake luwih dawa, Bahan pipa tahan korosi kuat, bisa rendhem ing banyu segara sajrone 50 taun tanpa ana owah-owahan, Anti-UV, anti-penuaan, lan bisa digunakake 5-8 taun nalika isi pasir.
4. Pipa dipasang kanthi rong flensa aktivitas logam ing pucuk pipa. Pipa kabeh ora ana las, pipa lan pipa sing disambungake kanthi bolt. Lapisan pipa baja, bisa njamin pipa ora bakal deformasi lan netes nalika dipasang lan dibongkar, njamin teknik transportasi kanthi efisiensi tinggi.
5. Pipa duwe tembok njaba lan njero sing alus, koefisien gesekan mung sithik, efisiensi transmisi luwih dhuwur tinimbang pipa baja 20% nganti 30%, suhu digunakake ing - 40-60 ° C, bisa adaptasi karo perubahan cuaca sing kurang apik.
6. Pipa ana ing daratan utawa banyu kanggo digunakake, total biaya rekayasa kurang, efisiensi tinggi, luwih aman, lan luwih trep.

O.D. Saka Pipa SDR33 SDR26 SDR21 SDR17 SDR13.6 SDR11
DN-mm Tekanan Kerja --- Mpa
0.4 0.6 0.8 1 1.25 1.6
Kandel Pipa --- mm
140 5 6 7 8 10 13
160 7 7.5 8 10 12 15
180 7 7.5 9 11 13 17
200 7.5 8 10 12 15 18
225 7.5 9 11 13 17 21
250 8 10 12 15 18 23
280 9 11 13 17 21 25
315 10 12 15 19 23 29
350 12 14 17 21 26 32
400 12 15 19 24 29 36
425 13 15 20 25 33 42
450 14 17 21 27 34 45
500 15 19 23 30 37 48
560 17 21 26 33 41 51
630 19 24 30 37 46 57
710 21 27 33 42 52  
800 24 30 38 47 58  
850 26 32 40 50    
900 28 34 42 53    
950 30 36 45 56    
1000 31 38 47 59    
1050 32 40 49 61    
1100 33 42 51 63    
1150 35 44 53 66    
Ukuran Pipa HDPE Liyane bisa digawe miturut panjaluk