Artikel

Pipa Gas HDPE / Pipa PE / Pipa Air PE / Pipa PPR / Pipa Air Panas / Pipa Air Pipa / Pipa Drainase / Pipa Limbah

2018-11-14

Info Dhasar

  • Model NO.: 20-1600mm

  • Atose: Tabung Keras

  • Werna: Werna

  • Wangun: Babak

  • Pipa Gas, Pipa Banyu: 20-1600mm

  • Spesifikasi: ISO / CE

  • Kode HS: 391721000

  • Materi: PE

  • Jinis: Pipa Termoplastik

  • Suwung: Suwung

  • Dianggo: Pipa Penyediaan Air

  • Merek dagang: SUNPLAST

  • Asal: China

Katrangan Produk


(Kanggo info lengkap, Sampeyan bisa ngubungi aku. Aku bakal nyedhiyani katalog produk)


Pipa HDPE quanlity dhuwur kanggo Pasokan Banyu: PE80 / PE100


Spesifikasi:

1. Bahan: PE100 / PE80 perawan bermutu

2. Diameter: 20mm nganti 1600mm

3. Tekanan: PN4 nganti PN20

4. Standar: ISO4427 / 4437

5. Kita uga nyedhiyakake:

HDPE PIPE BUTT FUSION MESIN KANGGO PIPE WELDING & FITTING .:


1). Pipa HDPE, pas, mesin Las.

2). Pipa banyu tekanan UPVC, pas lan macem-macem jinis katup.

3). Pas kompresi PP (jinis sing dirancang Italia)

4). Fitting Irigasi Mikro (barbed & valves)



---- ---- ---------------------------------------------


Fitur:

1.Bahan: Kualitas tinggi, prawan PE100 / PE80

2. Diameter: 20mm nganti 1200mm

3. tekanan: PN4, PN6, PN8, PN10, PN12.5, PN16 PN20 (SDR33, SDR26, SDR21,

SDR17, SDR13.6, SDR11, SDR9)

4. Sambungan: Socket fusion, but fusion joint, electro fusion joint, flanged joint

5. Standar: ISO4427, GB / T13663-2000

Aplikasi:

Penyediaan banyu, transportasi cairan industri, perawatan limbah. Marikultur, lan

irigasi pertanian, lsp

Kauntungan kita:

1, Kualitas tinggi (Kita nggunakake bahan sing paling apik kanggo ngasilake pipa)

2, Rega kompetitif.

3, pangiriman cepet.

4, Layanan purna jual apik.