Artikel

Mesin Las Fusion Butt kanggo Pipa PE

2018-11-14

Info Dhasar

  • Model NO.: 63-160mm

  • No Screw .: Sekrup dobel

  • Komputerisasi: Non-Komputer

  • Ukuran: 63-160mm

  • Spesifikasi: CE

  • Kode HS: 85152900

  • Tipe Produk: Pipa PE

  • Otomatisasi: Otomatis

  • Sertifikasi: CE

  • Merek dagang: SUNPLAST

  • Asal: Ningbo

Katrangan Produk



Ditrapake kanggo nyambungake situs konstruksi PE, PP & PVDF lan pipa, lan ing bengkel.
Dumadi saka bingkai dhasar, unit hidrolik, alat perencanaan listrik, piring pemanas, dhukungan kanggo alat perencanaan lan piring pemanas.
Plat pemanas dilapisi Aluminium PTFE sing bisa dicopot kanthi sistem pengendalian separatetemperatur.
Kasus sing bisa dicopot Alat perencanaan listrik Elektronik kanthi watesan watesan.
Digawe saka bahan ringan lan dhuwur.
Pompa hidrolik listrik kanthi kontrol, lan selang pelepasan cepet.
Tekanan wiwitan sing sithik mesthekake kualitas las cilik sing bisa dipercaya.
Posisi las sing bisa diowahi ngidini ngelas macem-macem perlengkapan kanthi luwih gampang.
Pisahake wektu loro-saluran ngrekam wektu rendhem lan pendinginan kanthi weker wektu.
Meter tekanan presisi sing akurat lan ora kejut nuduhake luwih jelas.
Garansi internasional 12 wulan.
Kothak piranti kalebu agul-agul cadhangan, thermocouple, kopling cepet, segel, spanner lan obeng, lsp.
Bagian opsional: piranti pungkasan rintisan. Troli roda opsional uga kasedhiya.